Hos Dansk Speedbådsskole er alle vores kursister indbefattet af vores ordning om beståelsesgaranti. Det betyder for dig, at når du har tilmeldt dig og betalt for et kursus til et duelighedsbevis eller et speedbådskørekort sørger vi for, at du får det!

Du kommer altså ikke til at betale for et nyt kursus, hvis du mod forventning ikke skulle bestå. Hvis man som kursist ikke består prøven er det selvfølgelig fordi censor siger, man skal prøve igen, men vi ser det også som et udtryk for, at vi ikke har gjort vores del godt nok. Det betyder, at vi finder en ny dato til dig, hvor vi gennemgår de punkter der ikke var tilfredsstillende for censor og sørger for at du bliver klædt på til en ny prøve. Hvis du heller ikke består denne gang, kan du forlange at få pengene retur, dog ikke censorgebyret.

Oplever man som kursist, at båddelen på kurset ikke er tilstrækkelig i forhold til at føle sig klar til prøven er det også muligt at få ekstra træning. Det er bare at aftale med instruktøren, hvornår det eventuelt kan passe ind. Du vil typisk komme med på et nyt kursus og gå til prøve med det nye hold.

Under alle omstændigheder, sørger vi for, at du ender med dit duelighedsbevis eller dit speedbådskørekort og en rigtig god oplevelse.