Et speedbådsbevis hos os, betyder at du har stået ”ansigt til ansigt” med samtlige bøje-typer i de danske farvande. Du har ALTID prøvet at skulle vige for andre skibe, du har set og prøvet alle de situationer du kan komme ud for til prøven. Vores speedbådsbevis har fuld beståelsesgaranti.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Nu kan du tage speedbådsbevis, også kaldet speedbådskørekort, indenfor den næste uge. Vælg bare en dato og så klarer vi faktisk resten.

Med et speedbådsbevis kan du trygt sejle med venner og familie. Vores undervisning på computeren, inden mødet med instruktøren, har vi gennemtestet med flere grupper, som skulle have speedbådsbevis. Vi har løbende rettet til, så vi nu står med et færdigt produkt vi er stolte af. Vores kursister består prøven til speedbådsbevis, ligegyldigt om de er nybegyndere eller erfarne sejlere.

Speedbådsbevis inden bøden!

Vi har flere kursister på vores hold, som kommer med en frisk bøde i hånden. Langt de fleste af dem er blevet stoppet i et "rutinetjek" af politiet, som løbende tjekker for speedbådsbevis. Bødens størrelse kan variere fra 3000 kr. til 7000 kr. og dertil kommer 600 kr. pr. manglende redningsvest! Det manglende speedbådsbevis koster 3000 kr. første gang man bliver stoppet. 5000 kr. anden gang og 7000 kr. tredje gang. For det beløb, kan hele familien tage speedbådsbevis!

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser