Du er lige nu meget tæt på at måtte sejle speedbåd resten af dit liv! Du mangler bare at finde den dato, der passer dig, derefter se en stribe små film, og så klarer vi resten sammen, på den dag du har valgt.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med et bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor du kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted hvor du virkelig kan huske det du lærer

Tag et speedbåds-certifikat eller et speedbåd-kørekort i denne uge: Det er klaret på en gang, for det er det samme. Så fremover når man taler om kørekort til speedbåd eller et certifikat til speedbåd, så har du begge dele! Vores mission er ikke bare at udstyre dig med et speedbåd-kørekort, vores mission er, at du kommer til at stole på dig selv, når du er ude at sejle. Med et kørekort til speedbåd, er du klar til at leje både rundt omkring i Europa, god tur ;-).

Sørg for at få prøvet vores sejlsimulator så meget som muligt, det er foreløbig det eneste sted i Verden, du har mulighed for at øve dig i mange af de situationer, man ellers skal være på havet i mange år for at opleve.

Skal du have kørekort til speedbåd?

Med et kørekort til speedbåd hos Dansk Speedbådsskole får du indgående indsigt og kendskab til sikkerheden ombord. Hvilket sikkerhedsudstyr findes der? Hvordan skal man forholde sig ved bådulykker, farlige vejrforhold og motorsvigt på åbent hav? Hvad gør man, hvis der udbryder ild på båden? Hvis nogen falder overbord? Alt det og meget mere er nogle af de værktøjer, du får med i ’værktøjskassen’, når du tager dit kørekort til speedbåd. Udover viden om sikkerhed, som er noget af det vigtigste for en sejler, lærer du også om navigation, styring, planlægning af den mest hensigtsmæssige sejlrute, speedbådens mekanik, søvejsregler samt hvordan du aflæser bølgerne. Et speedbåd kørekort er kort sagt et fornuftigt og ansvarsfuldt valg. Det er nemlig ikke kun dig selv, du beskytter, men også dem du eventuelt måtte invitere med ud på en sejltur i din nye eller lejede speedbåd.

Hos Dansk Speedbådsskole er vi ikke tilfredse, før vi ved, at alle, der har taget et kørekort til speedbåd rent faktisk har prøvet de forskellige situationer, man kan møde til søs, og ikke blot har fået deres kørekort til speedbåd ved at sejle lige uden for havnen. Vi sender dig derfor ud på det åbne hav i alle forskellige slags skibstyper i vores sejlsimulator. Faktisk er et kørekort til speedbåd et kort, der giver dig vigtig grundlæggende viden om søfart og sejlads i det hele taget – så selvom du måske kun har en lille jolle med motor, kan du i højeste grad bruge et kørekort til speedbåd. Det er til enhver tid en god idé at vide, hvordan du forholder dig bedst i alle de situationer, der kan opstå, lige så snart du sejler ud af havnen. På den måde får du langt den bedste oplevelse, og du er forberedt i tilfælde af, at noget mod forventning skulle gå galt. Derfor anbefaler vi hos Dansk Speedbådsskole altid vores kunder at tage kørekort til speedbåd.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Når vi hos Dansk Speedbådsskole planlægger undervisningen til speedbåd kørekort, går vi meget op i, at vi konstant ligger inde med den nyeste og mest relevante viden om love, søvejsregler og mekanik. Vores undervisningsmateriale er udarbejdet ud fra både praktisk og teoretisk viden, samt vores mange års erfaring med kørekort til speedbåd. Det altafgørende fokus er, at vores kursister føler sig trygge, sikre og får netop den løsning, der passer deres individuelle behov. Nogle mennesker lærer ekstremt hurtigt, mens andre opnår det bedste resultat ved en lidt længere proces. Hos Dansk Speedbådsskole er der plads til alle læringsbehov. Sikkerhed og tryghed er nemlig blandt de vigtigste aspekter, når det kommer til speedbåd kørekort.

Vi sørger for, at alle kursister, der tager et kørekort til speedbåd hos os, får de bedst mulige forudsætninger for at bestå. Det gør vi blandt andet ved at udvikle undervisningsmateriale til speedbåd kørekort, der er både sikkert og up to date. Et kørekort til speedbåd er derfor på mange måder både et fornuftigt og nødvendigt valg. Kurset, der giver speedbåd kørekort kan tages på hverdage eller over en weekend. Det er helt op til dig at vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Selve kurset kan tages på to dage, men der er også mulighed for at gøre det over længere tid, hvis det passer din hverdag og dit temperament bedre. Hos Dansk Speedbådsskole går vi nemlig meget op i, at du som kursist føler dig klar og tryg ved at tage prøven – sådan at du får den bedst mulige oplevelse og består kurset. Vi gør således alt for at skræddersy forløbet til den enkelte kursist. Derfor siger vi også: ”Bestå eller pengene tilbage”, idet vi er så sikre i vores undervisningsmetode, at vi giver dig pengene tilbage eller et nyt kursus uden beregning, såfremt du ikke består prøven første gang.

Uanset hvor du bor, kan du let tage speedbåd kørekort. Vi har løbende kurser i København, Middelfart og Aarhus – blot for at nævne nogle steder – og vi tilbyder kørekort til speedbåd gennemsnitligt fem gange om ugen. Faktisk kan vi arrangere kurser med kørekort til speedbåd overalt i landet, hvor der er vand! Saml nogle stykker, og så er der hurtigt dømt kørekort til speedbåd i dit lille bådelaug. Det er altså både overkommeligt og let at tage et speedbåd kørekort hos Dansk Speedbådsskole. Ring og hør mere i dag, så finder vi den bedste løsning til dig.

Ledige kurser