Forretningsbetingelser for Dansk Speedbådsskoles website www.dksp.dk

Generelle oplysninger om Dansk Speedbådsskole:
Firmaets juridiske navn: Dansk Speedbådsskole Aps
Selskabsform: Aps
CVR-nummer: 34213283

Adresse:
Hyttesvinget 14
2665 Vallensbæk S
Telefonnummer: 70 60 53 00
Officiel e-mail adresse:
Officiel web-adresse: www.dksp.dk

Betaling

På dksp.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
eDankort
MobilePay

Betaling for et kursus foregår på hjemmesiden. Der kan dog ved særlige arrangementer betales på anden måde ved aftale med Dansk Speedbådsskole.
Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort. Læs mere på Quickpays hjemmeside om sikkerheden ved online betaling (klik her).

Ønsker du at ændre kursusdato

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på vores kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde flytning til andet kursus i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Flytning af kurser kan altid ske via mail eller telefon.

Sådan virker no-show fee

Pr. d. 1. februar 2015 er der indført en no-show-fee på 500 DKK på vores kurser. No-show-fee betyder egentlig bare at hvis du ikke kommer og ikke melder afbud, så skal man hjælpe os med at dække nogen af de udgifter, vi har i den forbindelse, hvis du ikke senest 3 dage inden kurset, melder at du gerne vil have kurset en anden dag. Men ring til os, vi er til at snakke med ;-)

Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Listen er til for din sikkerhed og for at du er forsikret under kurset. Det er dit ansvar at registrere dig på deltagerlisten.

Vi sender dig en faktura på no-show-fee gebyret til alle der har meldt sig til kursus, uden at komme, eller melde for sent fra.

Du modtager en remindermails fra os, når du er tilmeldt vores kurser. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde flytning om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Sejlerskolerne er:

RIB-IT ApS
Vestre Havnepromenade 2, 9000 Aalborg
CVR-nr: 30610997

Speedbådskolen I/S
Mail:
Mælkevejen 5, 8541 Skødstrup
CVR: 40504907

Dansk Bådskole
Havnen
7130 Juelsminde
CVR 25234294

Sejlerskolen
Sjællandsgade 16
21519588

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold. Dog kan man altid kontakte DKSP og ændre det valgte kursus til en anden dato. Dog ikke 72 timer inden det tilmeldte kursus.

 

Særligt med online speedbådskort og online duelighedsbevis

Dksp.dk anbefaler en række censorer, og giver samtidig den enkelte kursist adgang til kontaktoplysninger til samtlige censorer i Danmark. Dksp.dk har ikke ansvaret for om det er muligt at træffe en aftale med den enkelte censor. Ansvaret herfor hviler hos kursiten og søfartsstyrelsen sammen. Dksp.dk tager ikke ansvaret for om censor godkender den båd som kursisten måtte stille med, men dksp.dk giver dog kursisten en liste med de ting der børe forefindes ombord i funktionsduelig stand. Dksp.dk sørger desuden for at kursisten har adgang til at se de manøvrer som er påkrævet at kunne til eksamen

Holdtilmelding

Når man tilmelder sig et hold, kan der ikke gives garanti for, hvilken instruktør der underviser det pågældende kursus idet vi forbeholder os ret til at ændre på, hvem der underviser hvornår. Det kan være nødvendigt at ændre instruktørernes skema i skolen alt efter instruktørernes privatliv.

Beståelsesgaranti - Bestå eller pengene tilbage!

Vi har efterhånden så meget erfaring med vores instruktører og vores undervisningsprogram, at vi giver beståelsesgaranti på kurserne til speedbådskørekort og duelighedsbevis. Vi er endda villige til at give pengene retur, i tilfældet af at en kursist ikke består. For at få pengene retur, kræver det at kursisten har fulgt undervisningen hjemme og klaret deltest samt sluttest med mere en 90 % rigtige. Endvidere skal kursisten have gennemført den praktiske undervisning i tilfredsstillende grad, for derved at kunne indstilles til prøven. Dette afgør den enkelte instruktør på kurset. Kursisten er sikret at deltage i to hold, inden vedkommende får sine penge retur. Dvs dumper man første gang, kommer man gratis med på et nyt kursus. Hvis man også dumper denne gang, har kursisten krav på at få sine penge retur, dog ikke for selve censorgebyret.

Personoplysninger

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Dansk Speedbådsskole samt udsendelse af tilbud, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos Dansk Speedbådsskole har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Personoplysningerne opbevares i 6 måneder efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Brugernavn og adgangskode

Personer, der ønsker at tilmelde sig hold hos Dansk Speedbådsskole, vælger et brugernavn og en adgangskode. Det er personens eget ansvar at opbevare disse informationer forsvarligt.

Adgangsvarighed

Man har som udgangspunkt adgang til materialet i 60 dag, medmindre særlige omstændigheder taler for en forlængelse eller genoptagelse.

Tilbudsbreve

Tilbudsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse du har valgt. Du kan til enhver tid framelde dig tilbudsbreve igen ved at slette din profil.

Tekniske krav til kundens computerudstyr

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome, Safari, Firefox) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms.

Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MobilePay.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

Ændring af priser og handelsbetingelser

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden www.dksp.dk

Forbehold

Dansk Speedbådsskole tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Dansk Speedbådsskole er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

Gavekort

Dansk Speedbådsskole udsteder gavekort. Gavekortet kan variere i værdi og det vil altid fremgå på kortet, hvilken værdi det repræsenterer. Alle gavekort gælder et år fra udstedelsesdato.

Ansvarsfraskrivelse

Dansk Speedbådsskole og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.dksp.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et kursus ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
- at www.dksp.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Dansk Speedbådsskole og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlige for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Dansk Speedbådsskoles ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Dansk Speedbådsskole. Dansk Speedbådsskole påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Dansk Speedbådsskoles ydelser på www.dksp.dk


Klager og reklamationer

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Dansk Speedbådsskole
Hyttesvinget 14
2665 Vallensbæk S
Telefonnummer: 70 60 53 00