Overvejer du at tage et duelighedsbevis, er du landet det rigtige sted. Du får mulighed for at øve dig på computeren, inden du går i gang med den fysiske undervisning og på bare to dage kan du have det fulde duelighedsbevis.

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted hvor du kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Du har to muligheder for at tage duelighedsbevis

1: Du kan vælge at tage duelighedsbeviset på computeren, med alt det materiale vi har udviklet, for derefter at mødes med en instruktør inden prøven. Instruktøren tager dig gennem det vigtigste af teorien, som gør dig helt klar til prøven. Instruktøren sørger for, at der er en censor klar. Hvis du ønsker denne model skal du vælge kurset til 1.999 kr. (plus censorgebyr)

2: Du kan også vælge at tage undervisningen udelukkende på computer, telefon eller Ipad. Alle materialer og programmer er tilgængelige og du bliver ført gennem hele pensum inden mødet med censor. Censor skal du selv kontakte og sammen med ham, aftale tid og sted for prøven. Vi har lavet en liste over censorer alt afhængig af, hvor du bor i landet. Ønsker du denne model skal du vælge kurset til 699 kr. (plus censorgebyr) 

Book din plads med det samme

Duelighedsbevis er for ALLE. Med et duelighedsbevis kan man: leje både i udlandet, få havneplads overalt i Danmark, få nedslag i forsikringspræmien og passe bedre på sine passagerer når man sejler. 

Det bedste er, at der ikke er nogen udløbsdato på dit duelighedsbevis. Du har glæde af det resten af dit liv, og vi har endelig formået at gøre det nemt at tage. Det er derfor vi siger: Bestå eller pengene tilbage!

KUN HOS OS er du i gang med dit duelighedsbevis lige efter, du har tilmeldt dig. Forestil dig, at du melder dig til et duelighedsbevis, og 4 minutter efter kommer der en og banker på din dør, for at give dig alle de materialer du skal bruge – det fungerer ikke helt i praksis, vel? Derfor har vi hos Dansk Speedbådsskole gjort dit duelighedsbevis helt enkelt, ved at gøre alt vores materiale tilgængeligt online. Søkort, passer, trekant, ja alt hvad du skal bruge, har vi lagt ind på din computer, så du kan bare gå i gang med at lege fritidskaptajn med det samme. Ikke engang blyant og viskelæder behøver du at finde frem, når du tager dit duelighedsbevis hos os. Så kom bare i gang, og tilmeld dig til duelighedsbevis allerede i dag!

Få styr på de grundlæggende principper med et duelighedsbevis

Med et duelighedsbevis får du et bevis på, at du har styr på alt det vigtige ved at sejle. Med et duelighedskursus hos Dansk Speedbådsskole lærer du alt det grundlæggende om sejlads, sikkerhed og forholdet mellem havet og båden. Du lærer, hvordan du bruger bådens motor og sikkerhedsudstyr. Du lærer, hvordan du aflæser søkort, planlægger sejlrute og styrer båden mest hensigtsmæssigt – og så lærer du en masse om regler og forholdsregler, som er essentielle for, at du kan begå dig ansvarligt og sikkert på havet.

Selvom det ikke er et lovmæssigt krav at tage et duelighedsbevis, anbefaler vi hos Dansk Speedbådsskole altid, at man tager et. Enhver seriøs sejler med respekt for sig selv og elementet gør sig klog i at få et duelighedsbevis. Hvad enten der er tale om sejlads på privat, firtids- eller professionelt plan, er et duelighedsbevis en investering, der både kan gøre dig til en bedre sejler og potentielt kan redde dit og dine passagerers liv, hvis I pludselig kommer i fare.

Godt at vide inden og efter tilmelding

 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighedsbevis?

Bliv klogere på duelighedsbevis herunder

Hos Dansk Speedbådsskole går vi både op i kvalitet og effektivitet. Derfor er det hos os muligt at erhverve sig et duelighedsbevis på kun to dage. Vi går naturligvis op i, at hver enkelte kursist får den helt rette viden, og vi skræddersyr derfor altid det forløb, der netop passer bedst til dine behov. Vi er meget passionerede omkring sejlads, og vi ligger inde med mange års erfaring og kærlighed for livet på havet. Vores undervisningsmateriale bygger på over 7.000 timers udvikling af helt spritny materiale til dit duelighedsbevis, som er helt eksklusivt for vores kunder her hos Dansk Speedbådsskole, idet det åbner op for muligheden for at lære fleksibelt.

For os er det nemlig enormt vigtigt, at alle vores kursister får netop det ud af et duelighedsbevis, som de drømmer om. Vi sørger for at alle vores kursister er mere end godt rustet, når de skal til den endelige duelighedsprøve. Dette gør vi ved at fokusere på hvert individs viden, tilgang og forudsætninger for at følge kurset. Der vil således kunne opstå tilfælde, hvor kurset kan komme til at tage mere end de to dage – netop fordi sikkerhed og tryghed er det vigtigste, når det kommer til at tage et duelighedsbevis. Dette sker dog kun i meget få tilfælde, da alle vores kursister har været igennem alle prøvedele, inden de kommer til den endelige prøve, hvilket tydeligt kan mærkes på deres tryghed i materialet og deres sikkerhed på at bestå deres duelighedsbevis i første hug.

Undervisningen til et duelighedsbevis er meget intensiv, da vi skal afdække et massivt område, således at al nødvendig viden er etableret inden duelighedsprøven. Det er derfor meget vigtigt, at du forbereder dig grundigt og læser alt materialet inden selve undervisningen. Selve undervisningen er nemlig baseret på det forberedte materiale, og hvis man ikke har sat sig ind i materialet, kan det blive udfordrende at følge med i undervisningen til duelighedsbevis.

Udover at et duelighedsbevis klæder dig på til at sejle i de danske farvande på sikker og tryg vis, åbner et duelighedsbevis også op for helt nye muligheder – og farvande. I udlandet er det nemlig mange steder et lovkrav, at man har et duelighedsbevis. I mange lande er det endvidere en nødvendighed med et duelighedsbevis, hvis man gerne vil leje en båd. Så hvis du søger mod fjerne kyster, går vejen forbi et duelighedsbevis hos Dansk Speedbådsskole.

Et duelighedsbevis hos os er et bevis, du er sikker på at bestå. Et duelighedsbevis hos os er et bevis, du ikke skal betale ekstra for i form af materialer med mere. Et duelighedsbevis hos os er noget, du kan blive klædt godt på til hjemme fra sofaen gennem de interaktive øvelser, vi har udviklet til dig. Et duelighedsbevis hos os forbereder dig i den grad på virkeligheden, da du automatisk kommer igennem vores sejlsimulator, lige her på din egen computer. Et duelighedsbevis hos os er med andre ord noget helt andet end hos vores konkurrenter!

Hos Dansk Speedbådsskole har du mulighed for at erhverve dig et duelighedsbevis i sejlads på Fyn, Sjælland og Jylland. Uanset hvor du bor, er det muligt at tage et duelighedsbevis hos Dansk Speedbådsskole. Vi er desuden det eneste sted, hvor du kan forberede dig derhjemme på dit duelighedsbevis ved hjælp af sejlsimulator, interaktivt søkort og videoer. Hos os starter dit duelighedsbevis således ganske få minutter efter tilmeldelse. Vores duelighedsbevis tager udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor er du den vigtigste faktor, når undervisningen og kurset bliver tilrettelagt. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om processen for vores duelighedsbevis.

Vi ved hvad det drejer sig om, og vi har mere end 16 års erfaring med over 20.000 elever bestået, hvorfor vi også føler os ganske sikre, når vi siger: Bestå 1. gang eller pengene tilbage! Vi er nemlig så sikre i vores sag, at vi giver dig pengene tilbage eller et nyt kursus uden beregning, hvis du mod forventning ikke skulle bestå duelighedsprøven.

Ledige kurser