Duelighedstegn - klar til alt på havet!

Et duelighedstegn er relevant for både motorbåde og sejlbåde. Men se dig godt for, når du vælger det sted, du vil tage dit duelighedstegn. Det giver dig nemlig ret til lidt af hvert, og derfor skal du sikre dig at dit duelighedstegn også tager dig gennem de ting som du efterfølgende kan være i tvivl om. Hvordan er det fx at sejle om natten og skulle finde et fyr at sejle efter? Hvordan er det, at skulle sejle den rigtige vej udenom en bøje, vha dit kompas? To eksempler på ting, du kun kan prøve her hos os, inden du bliver sluppet fri med ansvar for skib og familie ude i bølgen blå.
Hos Dansk Speedbådsskole kan du tage duelighedstegn i København, Aarhus eller Middelfart.

Forestil dig et duelighedstegn, hvor du ikke skal ud at købe noget som helst oveni, men hvor du kan lære det meste derhjemme, når du har tid og overskud til det. Vores duelighedtegn indeholder adgang til en platform, som er helt eksklusiv for folk, der tager deres duelighedstegn hos os. Denne platform giver adgang til, døgnet rundt, at arbejde med søkortet online. 

Når du efterfølgende skal ud på sejlads i egen båd, er det vigtigt du forstod hvad der skete i undervisningen, og ikke ”bare” blev lært op til ”duelighedstegn til sejlbåd”.

Vi forsøger at give dig rutinen på selve kurset. Det er dog klart, at et ”duelighedstegn til sejlbåd” ikke indeholder så meget konkret sejlads, at du efterfølgende aldrig bliver i tvivl om, hvad du skal gøre til søs. Det er selv erfarne sejlere!

 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.