Overvejer du at tage et speedbådskørekort er du landet det rigtige sted!

  • Det eneste sted du kan sejle i sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted du kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted med små hold.

 

Du har to muligheder for at tage dit speedbådskørekort

1: Du vælger Speedbådskørekort - Prøve i egen båd.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet, så du kan starte med det samme. Det kræver, at du har adgang til en båd som du kan aflægge prøve i.

2: Du vælger Speedbådskørekort - Komplet kursus.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet og på den selvvalgte kursusdato, skal du ud og øve med instruktør. Instruktøren står selvfølgelig klar med en båd som du aflægger prøve i.

Mere om de to muligheder

For begge kurser til speedbådskørekort gælder det, at du selv vælger din undervisningstid.

Du har med dit login mulighed for, 24 timer i døgnet, at benytte vores program, som giver adgang til film, animationer, test, simulator, lanternebane og meget mere.

Programmet indeholder alt det, du har brug for at vide til prøven.

Det du selv skal sørge for, hvis du vælger mulighed 1 Speedbådskørekort - Prøve i egen båd er adgang til en båd. Som en del af undervisningen til dette kursus, har vi lavet animationer af de forskellige manøvre du skal øve dig på i båden.

Efter gennemgangen af undervisningsprogrammet skal du kontakte censor for at aftale en prøvedato.

De censorer, som er relevante i forhold til dig har vi listet op i slutningen af programmet.

Vi har selvfølgelig talt med alle censorerne, som er klar til at tage imod dig.

Vælger du mulighed 2 Speedbådskørekort- Komplet kursus skal du ikke tænke på båd eller censor. Den klarer vi og vi sørger også for, at du får kompetent undervisning af vores instruktører inden prøven. 

 

Book din plads med det samme og følg undervisningen. Du kan evt ringe på 70605300 eller mail på  for at høre mere om mulighederne.

Et sejlerliv med speedbådskørekort

Med et speedbådskørekort, er du sikret at kunne sejle næsten alle slags både resten af dit liv. Dette tager vi meget alvorligt, for vi betragter det som vores ansvar at du kan huske det du lærer. Derfor er et speedbådskørekort hos os, noget der inkluderer at du har prøvet at sejle nat og dag og mødt alle slags bøjer på din vej, mødt alle slags skibe på din vej og sågar prøvet at sidde både i en sejlbåd og en motorbåd, hvor du skal styre udenom de andre skibe.


Det er altid en god idé at tage et speedbådskørekort, uanset hvilken båd du agter at føre. Hos Dansk Speedbådsskole anbefaler vi ligesom Søfartsstyrelsen altid, at du tilegner dig den nødvendige viden, uanset om det er lovpligtigt eller ej. Sikkerheden ved sejlads er ifølge os det vigtigste aspekt af livet på havet. siger ofte om et almindeligt kørekort, at folk først lærer at køre, når de har fået kortet. Når det gælder speedbådskørekort, vil vi gerne lave lidt om på den præmis hos Dansk Speedbådsskole. Vores speedbådskørekort inkluderer, at du prøver alle de situationer, du ellers aldrig ville kunne komme ud for i kursussammenhæng. Dette muliggøres ved, at du kommer igennem vores sejlsimulator, så du selv får lov at afgøre, om der er fare for sammenstød, om det er dig eller den anden, der skal vige – bare for at nævne et vigtigt eksempel ud af mange. Vores speedbådskørekort er lig med tryghed, også efter kursets afslutning.

Tag dit speedbådskørekort i København

Hos os kan du tage et speedbådskørekort på kun én dag. Du bestemmer selv, om det skal være en hverdag eller i en weekend. Lige så snart du har bestilt dit kursus, får du tilsendt dit undervisningsmateriale, og du kan således have dit speedbådskørekort i hånden meget kort tid efter! Du kan tage dit speedbådskørekort i hele Danmark – vi har nemlig afdelinger fordelt over hele landet. Ønsker du at tage dit speedbådskørekort på Sjælland? Så er du kommet til de rette – vi afholder hele tiden kurser til speedbådskørekort i København. Nærmere betegnet kan du tage dit speedbådskørekort i Amager Actioncenter hos os. Derudover er vi ligeledes lige så ofte rundt omkring på Sjælland og øerne for at afholde kurser i speedbådskørekort.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og i din hverdag, så alt efter hvilke behov du har, finder vi sammen den løsning, der er bedst for dig. Derfor vil det også i nogle tilfælde tage lidt mere tid, hvis vi sammen vurderer, at du har behov for mere forberedelsestid inden din prøve. Vores fornemste opgave nemlig, er at du føler dig forberedt, sikker og tryg, inden du tager din prøve. Faktisk er vi så sikre på vores undervisning og på vores fremgangsmetode, at vi tilbyder dig beståelsesgaranti, når du tilmelder dig vores kursus til speedbådskørekort. Hvis du mod al forventning ikke består prøven til speedbådskørekort, giver vi dig således et nyt kursus helt uden beregning, eller du får slet og ret bare pengene tilbage!

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Uanset om det går under betegnelsen speedbådskørekort, speedbådskort, speedbådscertifikat eller speedbådsbevis, får du grundlæggende og nødvendig viden om styring, manøvrering, sikkerhed og færden på havet, som vil give tryghed og gøre livet på bølgerne betydeligt lettere. Du lærer eksempelvis at styre speedbåden sikkert ind og ud ad havnen, ligesom du også lærer nyttige mand-over-bord-manøvrer. Hvis du, når du har fået speedbådskørekort, gerne vil lære mere om livet på havet, er det desuden også muligt at tage et duelighedsbevis hos os, hvor du får endnu flere færdigheder inden for sejlads.

Allerede hjemme på sofaen kan vi – inden du har taget dit speedbådscertifikat – sende dig ud på havet via din computer. Her møder du en masse forskellige slags bøjer. Og inden du har taget dit speedbådskørekort, har du allerede sejlet rundt om en masse forskellige slags skibe samt set film om sikkerhed, brandbekæmpelse, havmiljø og alt muligt andet. På selve dagen, hvor du skal tage dit speedbådsbevis, er der således helt ro i dit sind, for du har jo allerede prøvet det hele.

På Dansk Speedbådsskole sætter vi en dyd i, at vores kursister føler sig velforberedte og trygge til deres speedbådskørekort-prøve. Dette opnår vi ved at tage udgangspunkt i den enkelte kursist samt ved at have et lettilgængeligt undervisningsmateriale. Derfor vil du også opleve, at du hurtigt vil kunne sætte dig ind i den nødvendige teori, når du beslutter dig for at erhverve et speedbådskørekort i København (og selvfølgelig også i vores andre afdelinger).

Vores undervisningsmateriale består helt lavpraktisk af både tekst, videomateriale, grafik og animation, hvorfor du hurtigt og intuitivt vil kunne tilegne dig den viden, du skal have for at få et speedbådskørekort. Selvom det er muligt at tage speedbådskørekort på kun én dag, vil det for nogle kursister være mere optimalt at bruge lidt længere tid på det for at få det bedste resultat. Det vigtigste er for os, at vores kursister kommer let og effektivt gennem speedbådskørekort-prøven, sådan at de hurtigt – men også sikkert – kan begive sig ud på åbent hav med al den nødvendige viden i baglommen.

De gode gamle sømandsdyder, såsom sikkerhed og respekt for havets kræfter og ressourcer, er dyder, som aldrig går af mode. At begive sig ud på bølgen blå – især med passagerer – bør således ifølge os her hos Dansk Speedbådsskole altid ske med udgangspunkt i forberedelse, sikkerhed, viden og tryghed. På den måde opretholder vi god skik og færdsel på havet. Ved at tage et speedbådskørekort, er man således godt på vej.

Vi vil gerne opnå, at de kursister, der tager et speedbådskørekort hos os, ikke frygter havet, men derimod har respekt for det. Dette opnår vi ved, at alle, der tager et speedbådskørekort hos os, har prøvet de fleste af de situationer, man kan komme ud for til søs. For os er det ikke nok, at man kan tage et speedbådskørekort ved bare at sejle ind og ud af havnen og lave MOB-manøvrer i et område, hvor der ikke kommer andre. Sejlerskoler har generelt ikke mulighed for at sætte som krav til et speedbådskørekort, at deres kursister har været ude for eksempelvis fare for sammenstød, men det har vi her hos Dansk Speedbådsskole! I vores sejlsimulator er der netop taget højde for denne naturlige mangel ved erhvervelse af et speedbådskørekort. Man kan simpelthen ikke tage et speedbådskørekort hos os, uden at komme igennem vores sejlsimulator.

Livet på det åbne hav kan både være magisk, oplivende og meget farligt. Ved at have styr på de mest grundlæggende ting, skaber man de bedste forudsætninger for godt sejlads og sikkerhed. Med et speedbådskørekort får du styr på de mest basale ting omkring søfart, styring, manøvrering og sikkerhedsforhold ombord på speedbåden. Et speedbåskørekort er altså til en hver tid en fornuftig idé, hvis du vil være beredt og have en god oplevelse på havet.

Kontakt os i dag og hør mere om speedbådskørekort i København. Vi sidder klar til at give dig svar på eventuelle spørgsmål, du måtte ligge inde med. Vi hjælper dig gerne med at komme i gang med dit speedbådskørekort i København hurtigst muligt. Med gennemsnitligt fem ugentlige kurser over hele landet er der rig mulighed for at komme i gang og få speedbådskørekort ganske snart og på meget effektiv vis. Der er derfor ingen grund til at vente. Lige så snart du bestiller, får du adgang til kursusmaterialet, så du kan komme i gang med det samme. Dit speedbådskørekort er kun et opkald væk!

Ledige kurser