Uddannelsesmæssigt har en bred vifte af udviklere givet deres besyv med i tilblivelsen af undervisningsmaterialet. Skibsførere fra Søværnet, skolelærere, censorer og it- kyndige inden for forskellige områder har alle optimeret og udviklet materialet.

Vi har fra starten haft det ene mål, at alle skal kunne forstå vores undervisning og klare de efterfølgende prøver til speedbådskørekort eller duelighedsbevis.

Da undervisning generelt skal målrettes den enkelte elev, eller i dette tilfælde kursist, var udfordringen at påvirke alle med flere læringsmetoder. Det er i den grad lykkes med mulighed for tekst, video, animationer og spil.

Undervisningen følger den enkelte kursist fra start til slut med test, som løbende afslører, om det gennemgåede har sat sig fast.

Undervisningstiden styrer man selv og man er aldrig i tvivl om, hvor langt man er nået i programmet da programmet starter op, hvor der blev logget ud.

Du kan tage speedbådskørekort på to måder

 1. Speedbådskørekort online kursus
 2. Speedbådskørekort online kursus plus instruktør

Materialet til de to kurser er ikke det samme. I det "rene" online kursus, altså mulighed 1, afsluttes undervisningen med animationer af de forskellige øvelser man selv skal træne i båden. Husk, man gerne må sejle uden speedbådskørekort, hvis man sejler sammen med en person, som allerede har kortet.

Prøv vores gratis kursus, der giver et godt indblik i materialet.

Dit speedbådskørekort er lige om hjørnet.

vi tilbyder følgende kurser

18 års erfaring og over 20.000 bestået

 

prøv før du køber

Gratis
0,-

Hvad får du

 • Oplev undervisningen
 • Slå din egen high score
 • Bliv den bedste kaptajn
 • Gør dig klar til det rigtige kursus

Med dette gratis kursus til speedbådskørekort, får du en mulighed for at opleve et udsnit af undervisningen. Du kan følge din egen progression i materialet og hele tiden forbedre din score. Gratiskurset giver dig også mulighed for at vide, hvad det er vi mener, med Danmarks bedste undervisning.


beståelsesgaranti

Speedbådskørekort FRA 850,- / 399,- (prøve i egen båd)

Prisen inkluderer

 • Den fulde undervisningspakke
 • Alt teori på film
 • Sejlsimulator - kun hos os
 • Danmarks bedste undervisning

Med et speedbådskørekort får du den viden, der skal til, for at være sikker på havet. Din forberedelse til kurset er at se videoer og gennemgå små spil og test på nettet. Du vælger selv om du vil tage onlinekurset eller om du føler dig mest sikker ved at vælge et kursus med instruktør og båd. Vi hjælper dig med begge dele.


beståelsesgaranti

Duelighedsbevis
FRA 1999,-

Prisen inkluderer

 • Den fulde undervisningspakke
 • Din personlige profil
 • Alt i materialer
 • Bådsimulator og interaktivt søkort

Duelighedsbeviset er en naturlig opgradering af speedbådskørekortet. Med et duelighedsbevis får du en uddybende forståelse for sejlads. Endvidere giver det mange fordele i forhold til bl.a. havnepladser og forsikring. På kurset lærer du at navigere, aflæse søkort, genkende andre bådes dag- og nat-signaler samt meget andet.


Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.