Vi tilbyder hele pakken i Aarhus. Dit speedbådskørekort kan starte om 2 min. Du vælger den dato, der passer dig bedst, øver dig i vores sejlsimulator, ser film om de ting, du skal kunne og snart har du et speedbådskørekort!
Vores materiale er kort sagt så godt, at vi kan garantere dig følgende: Bestå eller pengene tilbage.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med et bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted du kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted hvor du virkelig kan huske det du lærer

Du har to muligheder for at tage dit speedbådskørekort

1: Du vælger Speedbådskørekort - Prøve i egen båd.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet, så du kan starte med det samme. Det kræver, at du har adgang til en båd som du kan aflægge prøve i.

2: Du vælger Speedbådskørekort - Komplet kursus.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet og på den selvvalgte kursusdato, skal du ud og øve med instruktør. Instruktøren står selvfølgelig klar med en båd som du aflægger prøve i.

Mere om de to muligheder

For begge kurser til speedbådskørekort gælder det, at du selv vælger din undervisningstid.

Du har med dit login mulighed for, 24 timer i døgnet, at benytte vores program, som giver adgang til film, animationer, test, simulator, lanternebane og meget mere.

Programmet indeholder alt det, du har brug for at vide til prøven.

Det du selv skal sørge for, hvis du vælger mulighed 1 Speedbådskørekort - Prøve i egen båd er adgang til en båd. Som en del af undervisningen til dette kursus, har vi lavet animationer af de forskellige manøvre du skal øve dig på i båden.

Efter gennemgangen af undervisningsprogrammet skal du kontakte censor for at aftale en prøvedato.

De censorer, som er relevante i forhold til dig har vi listet op i slutningen af programmet.

Vi har selvfølgelig talt med alle censorerne, som er klar til at tage imod dig.

Vælger du mulighed 2 Speedbådskørekort- Komplet kursus skal du ikke tænke på båd eller censor. Den klarer vi og vi sørger også for, at du får kompetent undervisning af vores instruktører inden prøven. 

Speedbådskørekort Jylland, Sjælland og Fyn

Vi tilbyder kurser til speedbådskørekort i Århus ved Marselisborg Havn. I gennemsnit udbyder vi fem kurser per uge. På den måde, kan du til hver en tid hurtigt, let og effektivt erhverve dig et speedbådskørekort i Århus.

Hos Dansk Speedbådsskole tilbyder vi kurser til speedbådskørekort i Jylland, på Sjælland og på Fyn. Vores kurser til speedbådskort i Jylland bliver afholdt i Århus ved Marselisborg Havn, kurserne på Sjælland bliver afholdt i Amager Actionscenter, mens kurserne på Fyn afholdes i Middelfart. I praksis afholder vi dog også kurser i speedbådskørekort mange andre steder. Vores materiale muliggør nemlig, at du kan afprøve rigtig mange af undervisningsdelene hjemme fra sofaen, blandt andet via vores sejlsimulator. Dette kombineret med at vores både står på trailere gør, at vi er ret fleksible med den fysiske lokation til kurset. Så hvis du kunne tænke dig at tage dit speedbådskørekort i din egen lille lokale havn, så kommer vi meget gerne der, hvis du kan samle nogle stykker, der ønsker at tage kortet sammen med dig.

Kvaliteten i undervisningen

Hos Dansk Speedbådsskole går vi meget op i, at både undervisning og kvalitet er den samme over hele landet. Når det kommer til vores undervisning, har vi stort fokus på, at alle kursister får den samme behandling, kvalitet og effektivitet, som vi efterhånden har gjort til vores varemærke. Dette gør sig gældende hvad enten der er tale om undervisning med henblik på speedbådskørekort i Århus, på Amager eller i Middelfart. Vores undervisningsmateriale er dynamisk og tilrettelagt på en måde, hvor alle – uanset niveau og indlæringspræferencer – kan være med. Undervisningsmaterialet er lettilgængeligt og indeholder både tekst, video, grafik og animation, idet det er vores oplevelse, at indlæring og forståelse gøres bedre og mere effektiv på den måde. Faktisk har vi udviklet vores materiale gennem de sidste 5 år, og vi står nu med noget unikt materiale til undervisning i speedbådskørekort, som ikke findes andre steder i verden. Når du tager speedbådskørekort hos os får du blandt andet lov til at prøve at sejle rundt blandt andre skibe og dreje vha. piletaster. Du får altså lov til at afprøve forskellige situationer til vands inden du tager den endelige speedbådskørekort-prøve.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort i Århus?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Til prøven til speedbådskørekort i Århus skal du som kursist leve op til nogle specifikke krav. Du skal lære om relevante emner og kunne demonstrere viden om forholdsregler og love til prøven, som altid vil blive bedømt af en censor fra Søfartsstyrelsen. Selve emnerne som gennemgås, når du skal bevise, at du er i stand til at føre en speedbåd sikkert, er emner såsom gældende søvejsregler, kendskab til fartøjet samt styring og sikkerhed. Du vil skulle vise, at du kan sejle sikkert og hensigtsmæssigt ind og ud ad havnen, kan bakke mellem forhindringer, regulere skruens effekt samt læse bølgerne ved at have forståelse for strøm, vind og vejr. Som det er tilfældet på vores kurser i resten af landet, skal du også i Århus igennem vores helt unikke sejlsimulator, så du er sikker på, at du rent faktisk har prøvet det, det hele drejer sig om – nemlig at sejle. Når du mestrer alt dette til fulde, er du klar til at få dit speedbådskørekort i Århus.

Hos Dansk Speedbådsskole har vi mange års erfaring med at få vores kursister sikkert og effektivt igennem kurset. Alle vores kursister ender således op med speedbådskørekort i Århus og resten af landet, når de gennemgår vores kurser. For os er det af stor vigtighed, at alle vores kursister føler sig både trygge og sikre, inden de går op til selve prøven. Det er også derfor, at vi ikke tøver med at garantere, at alle vores kursister går hjem med et speedbådskørekort i Århus! Hvis du ikke består prøven første gang, tilbyder vi dig simpelthen et nyt kursus helt uden beregning. Så sikre er vi på vores undervisningsforløb.

Vores beståelsesgaranti gør sig selvfølgelig gældende både ved kurser til speedbådskørekort i Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Udover at du selvfølgelig kan bruge dit speedbådskørekort i Århus og i resten af landet, kan du også bruge det rigtig mange steder i udlandet. Et speedbådskørekort er ofte nødvendigt, når du eksempelvis skal leje en speedbåd på ferien eller ved sommerhuset. Der kan dog optræde visse tilfælde, hvor man enten ikke godkender det danske speedbådskørekort, eller at man kræver mere end et speedbådskørekort. Vores bedste råd hertil er at kontakte det pågældende lands søfartsmyndigheder for at få et klart svar inden afrejse.

Hos Dansk Speedbådsskole anbefaler vi altid, at du har et speedbådskort, inden du begiver sig ud på åbent hav. I langt de fleste tilfælde er det ifølge Søfartsstyrelsen desuden et lovkrav at være indehaver af et speedbådskørekort. Selv i de tilfælde, hvor det ikke er lovpligtigt, anbefaler Søfartsstyrelsen ligeledes, at man tilegner sig den grundlæggende viden, der skal til for at færdes på åbent hav. Så uanset om du har mulighed for at tage dit speedbådskørekort i Århus eller et andet sted i landet, er det altså altid en god og fornuftig idé at erhverve dig et speedbådskørekort.

Drømmen om at svæve frit henover havets bølger er lige om hjørnet med Dansk Speedbådsskole. Vi står klar med undervisning af pålidelig og høj kvalitet – og over 16 års erfaring. Vi er meget passionerede omkring sejlads, og vi mener, at sikkerheden er det vigtigste element for at opnå størst glæde og tryghed ved livet som sejler, uanset hvilket fartøj der er tale om. Book allerede i dag tid til speedbådskørekort i Århus gennem vores online kursuskalender, eller kontakt os og få svar på dine spørgsmål om eksempelvis mulighederne speedbådskørekort i Nordjylland, på Sjælland eller på Fyn.

Ledige kurser