En god sejlerskole sørger for, at du har oplevet de forskellige slags skibe ude på havet og sejlet rundt om dem dag og nat. En sejlerskole sørger for at du har oplevet de forskellige bøjer, dag og nat. Det er din sejlerskole, der sørger for, at du har oplevet at skulle gå af vejen for andre skibe, dag og nat. Det er endnu kun her hos os, vi kan love dig, at disse ting ikke kun er tegnet på et stykke papir. 

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort, så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det enste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Med over 16 års erfaring i både sejlads og undervisning af kursister, kan vi hos Dansk Speedbådsskole med stolthed sige, at vi varetager vores kursisters udgangspunkt, behov og ønsker med største respekt. Vi tilbyder et unikt produkt, hvor du rent faktisk prøver alt det, man hos andre sejlerskoler kun viser på tavlen. Dette giver dig mulighed for at være sikker på dine egne evner, når du skal ud på egen båd. Det føler vi er et rimeligt krav at stille til en sejlerskole.

Hos Dansk Speedbådsskole har vi udviklet vores eget dynamiske kursusforløb med et gennemprøvet undervisningsmateriale med tekst, grafik, animation og video samt den nyeste viden omkring både søvejsregler, sejlads og sikkerhed for at kunne give dig det bedste udgangspunkt. Det er, ifølge os, dét en god sejlerskole skal kunne.

Dynamisk undervisning på sejlerskole i København, Århus og Middelfart

Udover at vi er en sejlerskole, der tilbyder kvalificeret undervisning og effektive kurser med en dynamisk og individuel tilgang, tilbyder vi gennemsnitligt hele to kurser hver uge på vores sejlerskole i København, vores sejlerskole i Århus og vores sejlerskole i Middelfart. Når du har bestilt dit forløb, får du adgang til dit kursusmateriale med det samme. Vi har også løbende kurser andre steder i landet – alt afhængig af udbud og efterspørgsel. Det er nemlig vores mission, som sejlerskole, at møde dig, der hvor du er.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om sejlerskole?

Bliv klogere på vores sejlerskole herunder

Hos Dansk Speedbådsskole sætter vi en dyd i, at vi er en sejlerskole, der ikke lader vores kursister i stikken. Hos os får du en præcis og effektiv undervisning med et varieret og dynamisk undervisningsmateriale, som giver mulighed for hurtig indlæring for alle mennesker. Derfor er vi heller ikke bange for at tilbyde alle vores kursister beståelsesgaranti. Hvis du ikke består, tilbyder vi altså et nyt kursus uden beregning. Beståelsesgarantien gælder både på vores sejlerskole i Århus, København og på Fyn.

Vi er en sejlerskole, som tilbyder lidt af hvert med udgangspunkt i sikkerhed og godt sømandsskab. Meget af vores forberedende undervisning tilbyder vi online, hvilket gør vores undervisningsforløb både fleksible og lettilgængelige – uanset din hverdag og baggrund. Vi tilbyder blandt andet kurser i duelighed og speedbådskørekort samt generel sikkerhed ombord. Hos os kan du få både kvalificeret undervisning og effektive kursusforløb med den nyeste viden. Vi er ikke en sejlerskole, der blot faciliteter beviser og papirer. Vi er en sejlerskole, der uddanner i sikkerhed og godt sømandsskab.

På vores kurser lærer du blandt andet om navigation, sikkerhed, brandfare, godt sømandsskab, love og regler for sejlads, manøvrering af både, anvendelse af sikkerhedsudstyr og beskyttelse af havmiljøet. Alt efter hvilket kursus og hvilket bevis, du ønsker at erhverve, vil der være forskellige grundlæggende emner om livet på havet – dog altid med udgangspunkt i sikkerhed og nødvendige færdigheder for godt sejlads.

Sikkerhed er udover passionen for det gode sejlerliv kernen i alt, vi foretager os hos Dansk Speedbådsskole. Som sejlerskole er det vigtigt for os, at vi ruster vores kursister i at forholde og opholde sig sikkert på det åbne hav. Derfor tager alle kurserne på vores sejlerskole udgangspunkt i sikkerhed. Vi gennemgår eksempelvis emner såsom hvilket sikkerhedsudstyr, der er ombord, hvordan man sikkert styrer en speedbåd, brandsikkerhed og forebyggelse samt mand-over-bord-manøvrer. Endelig går vi meget op i at lære vores kursister om beskyttelse af havmiljøet og god skik sejlere imellem. Én ting er love og regler, en anden ting – som er lige så vigtig – er godt sømandsskab og opførsel ude på vandet.

Hvis du vil vide mere, om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os endelig. Hos os findes der ikke dumme spørgsmål – alle spørgsmål er valide spørgsmål på vores sejlerskole. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg, sikker og forberedt til potentielle situationer på det åbne hav, hvor den viden, du får hos os, kan hjælpe, forbedre og assistere dig i de færdigheder og beslutninger, du som sejler ikke kan undgå at støde på.

Du finder vores største afdelinger indenfor sejlerskole i København, Århus og Middelfart. Så, hvor end du bor i Danmark, om det er på Sjælland, Fyn eller Jylland, er du altid tæt på en af vores sejlerskoler. Vi kan desuden tilbyde kurser eller mindre sejlerskoler lokalt eksempelvis i Nordjylland, Sønderjylland, Lolland, Falster og Køge samt trekantsområdet.

Ledige kurser