Nu kan du også tage dit duelighedsbevis i Ålborg

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Hvis du eftersøger kurser i duelighedsbevis i Nørresundby og Ålborg har vi afholdt det en del gange, og gør det hellere end gerne igen. Ring på 70605300 eller mail på så kan vi fortælle dig, hvornår vores næste kursus i Nørresundby eller Aalborg ligger. Det er et virkelig et godt område, når man skal tage sit duelighedsbevis. 
Som i hele landet, gør vi det samme her. Straks fra tilmelding, giver dig fuld adgang til vores materiale, som både er film, sejlsimulator og meget mere som er udviklet til dit duelighedsbevis. Du har stadig krav på garantien, der hedder: Bestå eller pengene tilbage.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Det kan ske, at det ikke kan lykkes os at lave et arrangement til duelighedsbevis Ålborg. I så fald vil vi gerne yde et bidrag til benzinen til Århus, så man har nogenlunde de samme vilkår, hvis man bor nordenfjords, som hvis man boede Syd for. Vi har naturligvis også afholdt et kurser i duelighedsbevis i Frederikshavn. Det var ved en restaurant der hed Pennas. Det var et meget vellykket kursus.

Få styr på de grundlæggende principper med et duelighedsbevis

Med et duelighedsbevis får du et bevis på, at du har styr på alt det vigtige ved at sejle. Med et duelighedskursus hos Dansk Speedbådsskole lærer du alt det grundlæggende om sejlads, sikkerhed og forholdet mellem havet og båden. Du lærer, hvordan du bruger bådens motor og sikkerhedsudstyr. Du lærer, hvordan du aflæser søkort, planlægger sejlrute og styrer båden mest hensigtsmæssigt – og så lærer du en masse om regler og forholdsregler, som er essentielle for, at du kan begå dig ansvarligt og sikkert på havet.

Selvom det ikke er et lovmæssigt krav at tage et duelighedsbevis, anbefaler vi hos Dansk Speedbådsskole altid, at man tager et. Enhver seriøs sejler med respekt for sig selv og elementet gør sig klog i at få et duelighedsbevis. Hvad enten der er tale om sejlads på privat, firtids- eller professionelt plan, er et duelighedsbevis en investering, der både kan gøre dig til en bedre sejler og potentielt kan redde dit og dine passagerers liv, hvis I pludselig kommer i fare.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser