Nu kan du tage dit duelighedsbevis i Esbjerg

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi burde lave et kæmpe skilt nede på havnen I Esbjerg, med ordene: Duelighedsbevis Esbjerg. For vi vil meget gerne afholde kursus i duelighedsbevis her i Esbjerg, men det er dog desværre ikke mere end højst to gange per år, vi har evnet at samle folk nok til det. Vi kommer faktisk, hvis du bare kan samle 6 venner og/eller familie, og afholder et eksklusivt kursus i duelighedsbevis for jer i Esbjerg. Men ring 70605300 eller mail på , så finder vi noget du kan bruge.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Hvis vi ikke rigtig har noget der rimer på duelighedsbevis og Esbjerg, så giv os besked, så vil vi gerne bidrage med det meste af dine udgifter til benzinen til Middelfart. Det skal ikke være en ulempe at du bor i dette område af Danmark. Et duelighedsbevis er for alle, ikke mindst for folk fra Esbjerg;-)! Du kan med fordel starte indlæringen til dit duelighedsbevis hjemme i Esbjerg. Du skal blot tilmelde dig en kursusdag, så giver vi dig med det samme adgang til alt materialet, der omfatter, blandt meget andet, en masse små film med tilhørende spørgsmål og en sejlsimulator, alt sammen lige her på din computer. Det er også her hos os, at vi kan tilbyde det interaktive søkort, som vi har ladet være inkluderet prisen i hele indeværende år. Det gør det bare en del nemmere at tage sit duelighedsbevis i Esbjerg, når man ikke skal til at bevæge sig hen på et kursussted for at få et søkort eller vente flere dage på postbuddet (og en hel del billigere!)

Vi skylder at nævne, at vi yder vores særlige garanti? Den er meget simpel og hedder: bestå eller få pengene tilbage! Man kan selvfølgelig altid vælge at betale kontant på selve dagen eller via mobilepay ligeledes på selve dagen.

Hvorfor skulle man tage sit duelighedsbevis i Esbjerg?

Der er mange gode svar på hvorfor man skulle tage sit duelighedsbevis i Esbjerg. Man kunne fx stille modspørgsmålet: ”ville du synes det var sikkert at tage dit kørekort i Ringkøbing, for så tage direkte til København og fræse rundt med hele familien på bagsædet? Det er, for os at se, simpelthen et spørgsmål om din sikkerhed. Vi synes, at man med et duelighedsbevis i Esbjerg, skal være klar til at stå over for nogle anderledes udfordringer end man skal i Limfjorden.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser