Nu kan du tage dit duelighedsbevis på Fyn

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Duelighedsbevis og Fyn hænger bare sammen. Der findes ikke smukkere steder at sejle end rundt om Fyn, hvor man får hele pakken med uforglemmelige ankerpladser, gode fiskepladser, smukt ø-hav, strømfyldte farvande, kyster med læ, de flotteste bygningsværker og man er heldigvis ikke mere end en havn væk fra en brunsviger, der er lavet med creme i remoncen.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Tag dit duelighedsbevis i Middelfart eller saml 6 venner og familie og tag det i Nyborg, Svendborg, Kerteminde, Bogense, Assens eller Fåborg. Vi afholder kurser flere gange om ugen i Middelfart, så ring 70605300 eller mail på . Når du har bestemt dig for at deltage i et kursus i duelighedsbevis på Fyn, har du adgang til et verdensførende materiale. Det er kun hos os, du kan forberede dig ved at se film, og undgå at læse lange dokumenter. Det er kun her, at du på din computer kan prøve vores sejlsimulator, så du får prøvet alle de bøjer og andre skibe i praksis. Vigtigst af alt, med dit duelighedsbevis på Fyn følger adgang til vores interaktive søkort. Det betyder at din oplæring i søkortet begynder minuttet efter du har tilmeldt dig.

Hvorfor tage sit duelighedsbevis på Fyn?

Vi kører generelt med små hold. Faktisk er det sådan med et duelighedsbevis på Fyn, at der er max 6 kursister per hold. Vores opgave er, at du er helt klar over, hvad du bliver afkrævet til eksamen. Med et duelighedsbevis på Fyn følger denne garanti: Bestå eller pengene tilbage. Du kan dog altid vælge at betale kontant på dagen eller via mobilepay. Foreløbig har vi altså som sagt prøvet at afholde duelighedsbevis i Nyborg, Kerteminde, Bogense, Strib, Middelfart, Assens, Fåborg og Svendborg. Vi vil dog gerne komme andre steder også. Hvad med et duelighedsbevis i Rudkøbing?

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser