Så kommer der duelighedsbevis i Helsingør

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Duelighedsbevis i Helsingør og Ålsgårde er kendte sager for os, og vi har nydt det hver gang. Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Men vi er mere end klar til at komme, hvis du/I kan samle 6 personer, som synes det er en god ide at tage sit duelighedsbevis i Helsingør. Ring til os på 70605300 eller mail hvis du vil høre om vi har et duelighedsbevis på bedding i Helsingør, som ikke står i vores kursuskalender allerede.

Allerede når en dato er valgt, har man adgang til vores materiale, som er specielt ved at man skal se film i stedet for at læse lande tekster. Bagefter snupper du nogle runder i vores sejlsimulator, hvor du afklarer om du kan bruge din viden i praksis. Som toppen af det hele har du nu mulighed for at øve din navigation i vores interaktive søkort. Dette betyder samlet set, at majoriteten af dit duelighedsbevis overstås i Helsingør. Medmindre vi har et hold til duelighedsbevis i Helsingør, skal vi lige have dig til at køre til næste by; Rungsted eller København to aftener, for at afslutte dit næsten færdige duelighedsbevis fra Helsingør, sammen med nogle af markedets vel nok mest kompetente instruktører.

Duelighedsbevis med den bedste garanti i Helsingør

Vores materiale, er nu så gennemprøvet og gennemtestet, at vi kan give dig denne beståelsesgaranti: Bestå eller pengene tilbage. Hvis du af den ene eller anden grund ikke består det duelighedsbevis du tager i Helsingør, så giver vi dig pengene tilbage. En anden mulighed er bare at betale for dit duelighedsbevis den første kursusdag i Helsingør eller hvor du nu end tager det. Vi modtager både imod kontanter og mobilepay på dagen.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser