Du kan nu tage dit duelighedsbevis i Herning

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Herning, duelighedsbevis? Der er da ikke noget vand! Selv om der kan synes langt til vandet, har man når man kommer fra Herning, adgang til at bruge sit duelighedsbevis i vidt forskellige farvande. Derfor er Herning = Duelighedsbevis.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Ring på 70605300 eller mail: , hvis du også er en af dem der synes, at dit duelighedsbevis bør kunne tages i Herning. Så har vi måske nogle meningsfæller skrevet op, så vi sammen kan lave et kursus i duelighedsbevis i Herning. Du skal altså bare finde din dato, så får du straks adgang til vores samlede pakke af materiale. Det er her, hvor vi med sindsro kan skrive: ”duelighedsbevis Herning”. Der er nemlig straks herefter tilmelding, adgang til at se materialet vha. film (og ikke lange tekstdokumenter), du har adgang til vores sejlsimulator, hvor du prøver din viden af i praksis. Det er dog bare en lille bid af, hvordan du kan forberede dig til dit duelighedsbevis hjemme i Herning. Med til dit duelighedsbevis i Herning, hører som bekendt også vores interaktive søkort. En historie for sig, som du kan få et indtryk af ved at trykke på play-knappen herunder.

Hvorfor tage et duelighedsbevis når man bor i Herning?

Ud over det vi har nævnt omkring duelighedsbevis Herning, er det jo også fordi man på sådan et kursus, får udvekslet en masse erfaringer. Hvor tager man hen bruger det duelighedsbevis, man har erhvervet sig i Herning? Det vil der være en masse svar på, både fra instruktøren og dine medkursister. Derfor hænger Herning og duelighedsbevis uløseligt sammen. Endvidere er hovedparten af dit duelighedsbevis lagt i Herning via nettet, og du har stadig al den tid du kan ønske dig sammen med en instruktør, på et lille hold. God sejltur, indtil vi ses på det rigtige hav.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser