Tag dit duelighedsbevis i Horsens!

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

At sejle ved Horsens er balsam for sjælen, og alle øerne venter kun på dig og dit duelighedsbevis. Vi har alt for sjældent hold her, da de fleste vælger at tage til det sydlige Aarhus, nærmere betegnet Marselisborg, hvor der er flere kruser om ugen at vælge imellem. Men hvis I er flere, der gerne vil have et duelighedsbevis i Horsens, så ring 70605300 eller mail på , så finder vi garanteret ud af et duelighedsbevis i Horsens til jer.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Garantier har vi styr på! Vi har fx i år besluttet at udstede følgende garanti: Hvis du ikke består dit duelighedsbevis, giver vi dig pengene tilbage! Du kan også betale kontant på førstedagen eller via mobilepay. Hvad du end vælger får du adgang til hele materialet, når du har besluttet dig for en dato. Det betyder, at du kan se hele pensummet i små film og bagefter svare på spørgsmål i relation til filmene. Når du er klar, tager du så mange ture du har lyst til i vores unikke sejlsimulator, der via computeren, tager dig med ud på havet, så du kan få afprøvet alt det, du har lært. Med til dit duelighedsbevis i Horsens hører fra denne måned desuden også fuld adgang til det interaktive søkort, hvilket er en hel historie for sig selv, glæd dig ;-) Sidst men ikke mindst, kommer du igennem vridemaskinen hos vores kompetente instruktører, der ikke stopper, før de er helt sikre på at du er dygtig nok.

Hvorfor tage sit duelighedsbevis i Horsens?

Svar: Hvis man kommer fra Horsens og gerne vil have et duelighedsbevis, får man en lokal snak med oven i hatten. Der er altid små lokale ting man skal være opmærksom på. Det er også svært at forestille sig at man tager et duelighedsbevis i Horsens uden at der kommer et par fifs til hvor der er gode ankerpladser og andre turmuligheder.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser