Nu kan du tage dit duelighedsbevis overalt i Jylland

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten.

Mulighederne for at tage sit duelighedsbevis i Jylland er uanede. Vi holder dog majoriteten af vores kurser i duelighedsbevis i Jylland i Århus og Middelfart (ja, næsten duelighedsbevis Jylland;-)) Imidlertid kan vi afholde kurser i duelighedsbevis overalt i Jylland. Vi skal blot have 6 personer samlet, som er klar på at tage et duelighedsbevis et specifikt sted i Jylland. Ring 70605300 eller mail til os på , hvis I er nogle venner eller familie som har et godt forslag til hvor et duelighedsbevis i Jylland skal foregå.

Proceduren er som følger: Vælg et kursus og få med det samme adgang til det materiale der er så unikt, og som vil løfte dig igennem dit duelighedsbevis i Jylland. Materialet er en historie for sig: Vi har skiftet de lange tekstdokumenter, ud med små filmbidder, der er motiverende at kigge på. Til filmene hører nogle spørgsmål. Så kommer turen til sejlsimulatoren, hvor du kan sejle på din computer blandt andre skibe, bøjer og fyr, dag og nat! Endelig er der vores interaktive søkort, som er vores seneste skud på stammen i kampen om at gøre dit duelighedsbevis i Jylland, så let som muligt at forstå. Dette er, udover nogle af markedets mest kompetente instruktører, hvad du forvente hvis du beslutter at tage et duelighedsbevis hos os i Jylland. Dog skal man i nogle tilfælde køre til Middelfart eller Århus.

Et duelighedsbevis i Jylland med beståelsesgaranti.

Hvad du end vælger, så hører der til at duelighedsbevis i Jylland vores enestående garanti: Bestå eller pengene tilbage. Man kan selvfølgelig også vælge at betale direkte (kontant eller mobilepay) på den den første kursusdag i den by i Jylland, hvor du eller I har besluttet dig(jer for at tage dit/jeres duelighedsbevis.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser