Overvejer du at tage et duelighedsbevis i København, er du landet det rigtige sted:

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Duelighedsbevis er for ALLE. Med et duelighedsbevis kan man: leje både i udlandet, få havneplads overalt i Danmark, få nedslag i forsikringspræmien og passe bedre på sine passagerer når man sejler. 
Det bedste er, at der ikke er nogen udløbsdato på dit duelighedsbevis. Du har glæde af det resten af dit liv, og vi har endelig formået at gøre det nemt at tage. Det er derfor vi siger: Bestå eller pengene tilbage!

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Book nu eller ring på 70605300 eller mail på  for mere information.

Nu kan du endelig tage dit duelighedsbevis uden brug af gamle søkort, passere og linealer. Vi har udviklet et program, som fra start til slut, tager dig gennem undervisningen til duelighedsbevis på computeren. Programmet er bygget op med video, animationer og maritime spil. Løbende er der spørgsmål, som sikrer dig, at du hele tiden er med på teorien til duelighedsbevis. Du skal bestemt ikke være nervøs for, om dine IT-kundskaber er tilstrækkelige. Vi tester løbende programmet på grupper med meget forskellige udgangspunkter og over flere aldersgrupper.

Få styr på sejlturen med et duelighedsbevis

Gennem undervisninger bliver du introduceret for bøjer, afmærkninger, skibstyper, vigeregler og meget mere. Du vil opleve, at det ikke kun handler om at få et duelighedsbevis, men at det, i det hele taget, bliver sjovere at sejle. Flere steder på kanalerne i Tyskland kræves der duelighedsbevis og leje af både i andre lande er også tit nemmere med et duelighedsbevis.

Duelighedsbeviset giver altså ret til at føre motor- såvel som sejlbåde. Mange tror, at det kun er noget for folk med sejlbåde, men det du lærer gennem kurset kan bruges af alle. Skal du eksempelvis på tur med familien eller vennerne, er det en rigtig god idé at planlægge ruten først. Dertil er det nødvendigt at kunne læse et søkort og vide hvad, der gør sig gældende og hvad du skal være opmærksom på.

Vi glæder os til at gøre din oplevelse på vandet sjov og tryg.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser