Tag dit duelighedsbevis i Køge

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi har ofte lavet duelighedsbevis i Køge. Og vi gør det gerne igen! Vi har fået lavet nyt materiale, så vi er klar til at tage til Køge for at afholde kurser i duelighedsbevis.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Dit duelighedsbevis i Køge, starter med at du finder to aftener der passer ind i din kalender, enten her eller i København. Det betyder at du allerede nu har skudt gang i dit duelighedsbevis i Køge, fordi du erhvervet dig adgang til vores materiale. Det er hele pensummet indlært vha. små film (læs: ikke lange teori-tekster). Herefter kan du tage en tur i vores sejlsimulator, for at prøve din viden af i praksis. Slutteligt kan du udnytte din adgang til vores interaktive søkort, som gør hele navigationen til en leg. Hermed er den største bid af dit duelighedsbevis ordnet i Køge. Vores materiale er vi nu så gennemprøvet og gennemtestet at vi tør sige: Bestå eller vi giver pengene tilbage! Du kan dog også betale for dit duelighedsbevis kontant eller via mobilepay på første kursus aften i Køge. eller det sted du måtte ønske at tage kortet.

Hvorfor tage et duelighedsbevis i Køge?

En sejltur fra Køge er meget bedre end sit rygte, og der er masser at bruge sit duelighedsbevis fra Køge på. Der er meget kort til uspoleret og unik natur, og der er næsten ligeså kort til storbyen med liv og kanalsejlads. Lidt længere men meget mere oplevelsesrig er turen til Falsterbo. Det er blandt andet det man opnår ved at tage sit duelighedsbevis i Køge, at vi får snakket om de lokale farvande. Vi synes det er synd at bo i Køge uden et duelighedsbevis;-) Ring 70605300 eller mail , hvis der ikke er et kursus i kalenderen der passer dig. Ellers kan du altid finde 5 andre end dig selv og så kommer vi der hvor I ønsker.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser