Nu kan du tage dit duelighedsbevis i Kolding

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

At bo i Kolding uden et duelighedsbevis, er som at sidde i kø på en tysk motorvej i en sportsvogn. Kolding Fjord og Lillebælt er flotte at se på, men man skal da også ud og nyde dem med sit duelighedsbevis.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Dit duelighedsbevis ligger nu lige om hjørnet. Få minutter fra nu, kan du allerede være langt inde i teorien. Teorien har vi gjort dejlig og appetitlig, som Kolding Fjord, ved at vi har droppet alle de lange tekststykker og lavet det som film i stedet for. Når du er klar til at prøve det selv, får du adgang til vores sejlsimulator, her på computeren. Næste step er det interaktive søkort, der yder den service at hvilket som helst sted i Kolding, (fx på en bænk på torvet) kan øve dig i søkortet, og dermed være helt skarp på kravene til dit duelighedsbevis. Der gælder, for alle dem der tager deres duelighedsbevis i Kolding, følgende: Bestå eller pengene tilbage. Der er få kurser i duelighedsbevis i Kolding, der er mange i Middelfart. Du kan også bare samle familie og venner og snuppe et par hyggelige aftener med duelighedsbevis i Kolding, I skal samle 6 stykker, så kommer vi. Hvis du har noget på hjerte, så ring gerne på 70605300 eller mail på . Vi kan også afregne på den første kursusdag, kontant eller via mobilepay.

Hvorfor tage sit duelighedsbevis i Kolding?

Fordi det sagtens kan lade sig gøre at tage sit duelighedsbevis i Kolding, med alle de fordele det kaster af sig. Ingen skal bevæge sig særlig langt, og man får altid nogle lokale gode råd med sig på vejen om ens eget lokale farvand.

Ring på tlf 70605300 eller mail til:

Du kan også bare booke dit kursus nu!

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser