Nu kan du tage dit duelighedsbevis på Lolland

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Endelig kan vi tilbyde duelighedsbevis på Lolland. Det betyder for dig der gerne vil tage et duelighedsbevis på Lolland, at man får adgang til en hidtil uset vifte af hjælpemidler. Vi har filmet alt hvad du skal kunne, så det hele kan læres bare ved at se nogle små film. Herefter kan du over computeren, prøve alt hvad du har lært i praksis, ved at tage en tur i vores sejlsimulator. Som den største landvinding hidtil er lykkedes os at udvikle et interaktivt søkort (læs evt. mere herom herunder). Derfor kan man roligt sige at hvor du end beslutter dig for at gå op til prøve, så har du allerede taget det meste af dit duelighedsbevis på Lolland.

En enkelt gang har vi afholdt et kursus i duelighedsbevis i Nakskov. Det var en dejlig at gense dette hyggelige og beskyttede farvand, som bare lå og blinkede til os. Derfor synes vi der er god grund til at have et duelighedsbevis, hvis man bor på Lolland. Vi har størst chance for at afholde et kursus i duelighedsbevis på Lolland, hvis du kan samle 6 venner eller familie. Alternativet til et duelighedsbevis på Lolland er dog ikke så slemt. Man skal bare finde to aftener hvor man kan tage til Køge eller København. I så fald giver vi et tilskud til benzinen. Ring 70605300 eller mail på , hvis du ikke synes der er et kursus i vores kursuskalender der rimer tilstrækkeligt på duelighedsbevis og Lolland. Når du har besluttet dig for, hvornår du vil tage beviset, får du adgang til vores materiale. Materialet gør som sagt, at du kan tage det meste af dit duelighedsbevis hjemme på Lolland.

Hvordan kan man tage det meste af sit duelighedsbevis på Lolland?

Vi skriver det selvfølgelig fordi det meste af undervisningen til duelighedsbevis på Lolland foregår online. Vi har lavet en garanti, som du ikke støder på andre steder: Bestå eller pengene tilbage. Du kan også vælge at betale på den første kursusdag via mobilepay eller kontant. Vi glæder os til at udstyre dig og din familie med et duelighedsbevis på Lolland.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser