Så har vi i den grad fået duelighedsbevis på programmet i Middelfart.

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Det er selvfølgelig oplagt at afholde kurser til duelighedsbevis i Middelfart. Der er så meget at sejle til her. Du kan sejle ud og være helt alene du kan sejle hen, hvor der er mange mennesker. Du kan opsøge naturen fx på Fænø, du kan sejle til Fredericia, og følge med i en af de travleste havne Danmark kan byde på, Rock Under Broen, og meget andet. Middelfart nærmest skriger på, at du får taget dit duelighedsbevis, og ikke alene pga. af alt det du kan opleve ved siden af sejladsen, men også sejladsen i sig selv, gør at du nyder sejladsen i fulde drag på grund af al den lokale viden du har fået ud af, at tage dig duelighedsbevis her i Middelfart.

Men selvom du tager dit duelighedsbevis i Middelfart, kan det jo stadig bruges til så meget andet, end man skulle tro et duelighedskursus i Middelfart gav ret til. Man kan leje både i udlandet. Man få en fast havneplads i alle havne i Danmark. Man kan ofte få rabat på sin forsikring.

Et duelighedsbevis ER altså ikke bare til brug i Middelfart, men investering der holder resten af dit liv. Vi plejer at afholde vores kurser for enden af motorvejen i Middelfart, men hvis I kan samle mindst 6 venner eller familie kommer vi gerne og laver duelighedsbevis hele Trekantsområdet efter eget ønske. Duelighedsbevis i Svendborg er også nærliggende. Vi plejer som regel at afholde et par kurser her løbet af sommeren.

Hvorfor tage sit duelighedsbevis i Middelfart?

 

Mulighederne for at tage et duelighedsbevis i Middelfart er blandt de allerbedste i Danmark. Hvis du vil tage dit duelighedsbevis i Middelfart eller i trekantsområdet har du 2 muligheder: 

  1. Du kan tage det online og selv ringe og aftale en tid med censor. Her skal I helst være nogen stykker. Det gør det i hvert fald nemmere at få en censor ud. Men dette duelighedsbevis i Middelfart, eller egentlig overalt i Trekantsområdet, er jo med adgang til alt, hvad du skal vide, på den bedst tænkelige måde. Så du kan i det store hele blive siddende i din sofa eller i hallen, og arbejde med søkort og lære det på den nemmeste måde lige her på din  egen computer 
  2. Du kan tage det i vores lokaler med vores instruktører. Du får stadig adgang til alt hvad man har under det online kursus, forskellen er blot at du også får masser af tid med en instruktør, som guider dig hele vejen igennem til eksamen. 

Ring endelig på 70605300 eller mail evt. på  , så hitter vi u a det ;-) En tilføjelse: Så snart du finder et kursus der passer ind i dit program, så får du straks adgang til vores pakke af materiale, som fx er at alt hvad du skal vide, er der lavet små videoer af, alt hvad du skal kunne bagefter, kan du afprøve i små spil, og du har oven i købet adgang til at øve dig på de fleste af selve eksamensspørgsmålene inden.  

Nu har vi ikke engang nævnt det vigtigste: Du får fuld adgang til det interaktive søkort, der gør at du kan gå og små-øve dig på det meste i søkortet, helt uden at skulle hive hele udstyrspakken ud på det store spisebord. Derfor kan vi gøre noget helt specielt for dig. Vi kan garantere at du består, ellers får du pengene tilbage. Nu kan du også betale med kontanter på dagen eller mobilepay. 

 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser