Nu kan du tage dit duelighedsbevis i Nordjylland

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Dit duelighedsbevis kan du tage herhjemme i Nordjylland. Vi er allerede på vej hvor I nu måtte ønske. I skal bare samle en flok på mindst 6 personer. Hvis du gerne vil have det hurtigst muligt, så prøv at ring på 70605300 eller mail på , så kan vi måske samle nogle andre, så I sammen kan tage et duelighedsbevis hjemme i Nordjylland. 
Det bedste er, at der ikke er nogen udløbsdato på dit duelighedsbevis. Du har glæde af det resten af dit liv, og vi har endelig formået at gøre det nemt at tage. Det er derfor vi siger: Bestå eller pengene tilbage!

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

Hvis man er så heldig at komme fra Holstebro eller Viborg, kan vi måske være heldige at vi har et hold til duelighedsbevis i Skive eller Struer. Randers eller Hobro? Så tager man sit duelighedsbevis i Aarhus. Giv et ring, hvis du bor mere end 60 km væk, så giver vi tilskud til benzinen. Underordnet hvorfra du kommer, så giver vi ved tilmelding, dig fuld adgang til vores materiale, som er film, sejlsimulator, bådgenkending og alle eksamensspørgsmålene, så vi kan garantere dig, at der ikke er noget der kommer bag på dig, hjemme i Nordjylland til selve prøven i duelighedsbevis. Se demo længere nede: men det er vigtigt at fortælle at det er os med det interaktive søkort, der giver dig mulighed for at lære at navigere på et hvilket som helst spot i Nordjylland, og dermed klare nogle af de værste hurdler, der er på vejen til dit duelighedsbevis. Vi giver selvfølgelig også vores helt særegne garanti, som er at vi fører pengene tilbage på din konto, hvis du ikke skulle bestå. Du kan jo også vælge at betale kontant eller mobilepay på selve dagen.

Hvorfor er det godt at tage sit duelighedsbevis i Nordjylland?

Vi mener det er godt at tage sit duelighedsbevis i Nordjylland, hvis man kommer fra Nordjylland. Der kommer nemlig altid nogle snakke om det lokale, hvilket tilfører det duelighedsbevis du tager i Nordjylland et andet aspekt. Derfor er det fornuftigt, hvis man kommer fra Nordjylland at tage sit duelighedsbevis der.

Selvom det ikke er et lovmæssigt krav at tage et duelighedsbevis, anbefaler vi hos Dansk Speedbådsskole altid, at man tager et. Enhver seriøs sejler med respekt for sig selv og elementet gør sig klog i at få et duelighedsbevis. Hvad enten der er tale om sejlads på privat, fritids- eller professionelt plan, er et duelighedsbevis en investering, der både kan gøre dig til en bedre sejler og potentielt kan redde dit og dine passagerers liv, hvis I pludselig kommer i fare.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser