Tag dit duelighedsbevis overalt på Sjælland

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten.

Man kan næppe nævne en kystby på Sjælland, hvor der ikke er afholdt duelighedsbevis. Nu kan vi tilbyde at afholde kurser i duelighedsbevis overalt på Sjælland, bare man kan samles 6 personer. Kontakt os allerede nu, på 70605300 eller mail på , så kan vi fortælle dig om der er andre i dit lokalområde på Sjælland, der har ønsket et duelighedsbevis til byen.

Skal det helst være nu og her, har plads typisk inden for en uge på et hold med duelighedsbevis næsten på Sjælland.. det er på Amager;-) Systemet er sådan her: Finde de to aftener du helst vil, så får du adgang til vores materiale, som er verdensførende. Det lyder voldsomt og det er det også! Vi har faktisk filmet alt i stedet for at skrive alenlange tekster om det, VI har lavet en sejlsimulator hvor du kan prøve dine kundskaber af, og vi kan tilmed toppe dit duelighedsbevis på Sjælland ved at tilbyde dig, fri adgang til vores interaktive søkort. Sidstnævnte er en historie for sig, se mere om det herunder. Sejlsimulatoren og det interaktive søkort til brug for duelighedsbevis ligger altså ikke på Sjælland, men lige her på din computer

Når man bor på Sjælland, kan man det hele med et duelighedsbevis.

Sjælland og duelighedsbevis er nære venner. Med sit duelighedsbevis, kan man jo (og selvfølgelig en båd) let komme til andre lande fra Sjælland. Aktuelt har vi endda forsøgt at gøre det endnu bedre at tage det duelighedsbevis for os der bor på Sjælland. Vi vil nemlig give dig denne garanti: Bestå eller pengene tilbage. Det er dog altid muligt at vælge at betale på den første kursusaften, enten med kontanter eller via mobilepay.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser