Selvfølgelig kan du tage dit duelighedsbevis i Sønderborg

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Synd og skam, hvis man bor ved Sønderborg og ikke har et duelighedsbevis. Der er ubegrænsede sejladsmuligheder herfra. Man kunne nævne i flæng ting som man potentielt kan opleve ved at tage et duelighedsbevis i Sønderborg: mærke Østersøens uregerlige bølger, Alssunds historiske og milde farvand, en smuttur til utallige steder i Tyskland, det sydfynske ø-hav… Kort sagt Sønderborg og duelighedsbevis hører sammen.

Indtil nu har vi haft de fleste af vores kurser i duelighedsbevis samlet i Middelfart og ikke i Sønderborg. Giv os dog alligevel et ring på 70605300 eller mail på , hvis I er nogle stykker (6 personer), der godt kunne tænke jer, at vi kom til Sønderborg og afholdt et i kursus i duelighedsbevis. Sekundet efter du har besluttet dig for to aftener, du vil bruge på dit duelighedsbevis starter kurset i duelighedsbevis i Sønderborg. Nu er der nemlig adgang til at se hele materialet. Vi har produceret små film af alt hvad du skal vide, for at undgå de lange tekstdokumenter. Bagefter tager du en tur i vores sejlsimulator. Her kan du afprøve sejlads i praksis, både dag og nat, på din egen computer. Man kan derfor godt hævde, at dit duelighedsbevis bliver taget i Sønderjylland, selvom du måske i nogle tilfælde skal en tur til Middelfart, for at få papir på det duelighedsbevis, du har taget i Sønderborg.

Altid en chance for at tage sit duelighedsbevis i Sønderborg

Du skal blot samle 6 venner og familie, så er vi allerede på vej til dig for at du kan tage dit duelighedsbevis i Sønderborg. Med i prisen får du vores beståelsesgaranti, som vi har besluttet på baggrund af vores godt gennemprøvede og gennemtestede materiale samt mange positive tilkendegivelser om materialet til duelighedsbevis, blandt andet fra Sønderborg. Den hedder: Bestå eller pengene tilbage. Du kan stadig vælge at betale kontant eller via mobilepay, på den første kursusdag.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser