Så er Vejle kommet på landkortet med duelighedsbevis!

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

 

Vejle må være tæt på at tage prisen for den smukkeste fjord. Derfor bør man have et duelighedsbevis, hvis man bor i Vejle. Fjorden er en ting, men på plussiden tæller også alle de ting, der ligger lige for stævnen, når man titter ud i Kattegat.  

Den sejlads du får ud af at tage dit duelighedsbevis i Vejle er med andre ord ret unik. 

Uanset om du vælger at tage dit duelighedsbevis i Vejle, er det stadig oplagt at bruge det til at leje både i udlandet, få en lettere adgang til en fast havneplads i en hvilken som helst havn i Danmark, få en evt. rabat på sin forsikring.  

Udgangspunktet med et duelighedscertifikat taget i Vejle kan altså danne forudsætning for en række andre oplevelser, og det holder resten af livet, så der er ingen grund til at vente

 

Hvor meget af mit duelighedsbevis sker i Vejle?

Dit duelighedsbevis i Vejle kan tages på to måder: 

  1. Du kan tage det online og selv ringe og aftale en tid med censor. Her skal I helst være nogen stykker. Det gør det i hvert fald nemmere at få en censor ud. Så du kan i det store hele blive siddende i din sofa eller i hallen, og arbejde med søkort og lære det på den nemmeste måde lige her på din egen computer.
  2. Du kan tage det i vores lokaler i havnen med vores instruktører. Du får selvfølgelig stadig adgang til alt, hvad man har under det online kursus. Der er bare den lille forskel at du også får masser af tid med en instruktør, som hjælper dig hele vejen igennem til eksamen. 

Faktisk er der en tredje måde at tage et duelighedsbevis i Vejle på:  

Saml mindst 6 venner/kollegaer eller familiemedlemmer og så kommer vi derhen, hvor I gerne vil have jeres duelighedsbevis… 

Ring for mere info på 70605300 eller du kan maile på  , vi sidder klar til at snakke med dig ;-)  

Vi skal huske at sige: Så snart du finder et kursus der passer ind i dit program, så får du straks adgang til vores pakke af materiale, som fx er at alt hvad du skal vide, er der lavet små videoer af, alt hvad du skal kunne bagefter, kan du afprøve i små spil, og du har oven i købet adgang til at øve dig på de fleste af selve eksamensspørgsmålene inden.  

Nu har vi ikke engang nævnt det vigtigste: Du får fuld adgang til det interaktive søkort, der gør at du kan gå og små-øve dig på det meste i søkortet, helt uden at skulle hive hele udstyrspakken ud på det store spisebord. Derfor kan vi gøre noget helt specielt for dig. Vi kan garantere at du består, ellers får du pengene tilbage. Nu kan du også betale med kontanter på dagen eller mobilepay.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighedsbevis?

Bliv klogere på duelighedsbevis herunder

Hos Dansk Speedbådsskole går vi både op i kvalitet og effektivitet. Derfor er det hos os muligt at erhverve sig et duelighedsbevis på kun to dage. Vi går naturligvis op i, at hver enkelte kursist får den helt rette viden, og vi skræddersyr derfor altid det forløb, der netop passer bedst til dine behov. Vi er meget passionerede omkring sejlads, og vi ligger inde med mange års erfaring og kærlighed for livet på havet. Vores undervisningsmateriale bygger på over 7.000 timers udvikling af helt spritny materiale til dit duelighedsbevis, som er helt eksklusivt for vores kunder her hos Dansk Speedbådsskole, idet det åbner op for muligheden for at lære fleksibelt.

For os er det nemlig enormt vigtigt, at alle vores kursister får netop det ud af et duelighedsbevis, som de drømmer om. Vi sørger for at alle vores kursister er mere end godt rustet, når de skal til den endelige duelighedsprøve. Dette gør vi ved at fokusere på hvert individs viden, tilgang og forudsætninger for at følge kurset. Der vil således kunne opstå tilfælde, hvor kurset kan komme til at tage mere end de to dage – netop fordi sikkerhed og tryghed er det vigtigste, når det kommer til at tage et duelighedsbevis. Dette sker dog kun i meget få tilfælde, da alle vores kursister har været igennem alle prøvedele, inden de kommer til den endelige prøve, hvilket tydeligt kan mærkes på deres tryghed i materialet og deres sikkerhed på at bestå deres duelighedsbevis i første hug.

Undervisningen til et duelighedsbevis er meget intensiv, da vi skal afdække et massivt område, således at al nødvendig viden er etableret inden duelighedsprøven. Det er derfor meget vigtigt, at du forbereder dig grundigt og læser alt materialet inden selve undervisningen. Selve undervisningen er nemlig baseret på det forberedte materiale, og hvis man ikke har sat sig ind i materialet, kan det blive udfordrende at følge med i undervisningen til duelighedsbevis.

Udover at et duelighedsbevis klæder dig på til at sejle i de danske farvande på sikker og tryg vis, åbner et duelighedsbevis også op for helt nye muligheder – og farvande. I udlandet er det nemlig mange steder et lovkrav, at man har et duelighedsbevis. I mange lande er det endvidere en nødvendighed med et duelighedsbevis, hvis man gerne vil leje en båd. Så hvis du søger mod fjerne kyster, går vejen forbi et duelighedsbevis hos Dansk Speedbådsskole.

Et duelighedsbevis hos os er et bevis, du er sikker på at bestå. Et duelighedsbevis hos os er et bevis, du ikke skal betale ekstra for i form af materialer med mere. Et duelighedsbevis hos os er noget, du kan blive klædt godt på til hjemme fra sofaen gennem de interaktive øvelser, vi har udviklet til dig. Et duelighedsbevis hos os forbereder dig i den grad på virkeligheden, da du automatisk kommer igennem vores sejlsimulator, lige her på din egen computer. Et duelighedsbevis hos os er med andre ord noget helt andet end hos vores konkurrenter!

Hos Dansk Speedbådsskole har du mulighed for at erhverve dig et duelighedsbevis i sejlads på Fyn, Sjælland og Jylland. Uanset hvor du bor, er det muligt at tage et duelighedsbevis hos Dansk Speedbådsskole. Vi er desuden det eneste sted, hvor du kan forberede dig derhjemme på dit duelighedsbevis ved hjælp af sejlsimulator, interaktivt søkort og videoer. Hos os starter dit duelighedsbevis således ganske få minutter efter tilmeldelse. Vores duelighedsbevis tager udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor er du den vigtigste faktor, når undervisningen og kurset bliver tilrettelagt. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om processen for vores duelighedsbevis.

Vi ved hvad det drejer sig om, og vi har mere end 16 års erfaring med over 20.000 elever bestået, hvorfor vi også føler os ganske sikre, når vi siger: Bestå 1. gang eller pengene tilbage! Vi er nemlig så sikre i vores sag, at vi giver dig pengene tilbage eller et nyt kursus uden beregning, hvis du mod forventning ikke skulle bestå duelighedsprøven.

Ledige kurser