Nu kan du tage dit duelighedsbevis i Vestjylland.

  • Det eneste sted hvor du kan øve dig i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt søkort så du kan øve dig overalt
  • Det eneste sted, hvor du kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

I Vestjylland er det ikke nødvendigt at sejle stærkt, man får vind i håret alligevel. Vi har nydt alle de gange vi har gennemført et kursus i duelighedsbevis i Vestjylland, eller rettere: Esbejrg eller Ringkøbing.

Vi har lavet alt vores materiale i en online version, så du kan øve med søkort, lanternebane, sejlsimulator og meget mere. Materialet er så gennemtestet at vi nu kan tilbyde hele undervisningen online. Dvs at du kan booke dit kursus og efterfølgende kontakte en lokal censor for at tage prøven. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten. Du kan også vælge tage normalt duelighedsbevis over to dage. Du bliver selvfølgelig ikke snydt for din online undervisning.

De duelighedsbevis vi har været involveret i her i Vestjylland, har været det hele værd. Det er her, mere end andre steder i Danmark, at man har behov for vores avancerede undervisningsmateriale i duelighedsbevis. Det er ramme alvor når vi siger det er vigtigt om at ankeret skal være klar til at falde, så man ikke driver et uhensigtsmæssigt sted hen, Det er ramme alvor når man løber igennem den liste med de ting man bør tage med i båden inden man drager på havet. Dette var bare nogle få eksempler, hvad man som indehaver af et duelighedsbevis i Vestjylland bør være opmærksom på. Ovenstående er ting der gør, at vi er særlig opmærksomme på, at kursisterne til duelighedsbevis i Esbjerg, kan nogle bestemte ting helt udenad! Ring 70605300 eller mail på . Måske ligger vi inde med et kursus i duelighedsbevis i Vestjylland, som passer for dig.

Hvorfor tage sit duelighedsbevis i Vestjylland?

Når man tager sit duelighedsbevis i Vestjylland, snakker man i samme ombæring, om hvordan det er at sejle i de farvande du også skal besejle efterfølgende. Det er en stor fordel, at få den snak med en erfaren instruktør på sin egen hjemmebane. Dermed tilføres det duelighedsbevis du tager i Vestjylland en nyt aspekt.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om duelighed?

Bliv klogere på duelighed herunder

Med en duelighedsprøve og duelighedskursus hos os får du også kendskab til, hvordan du bedst beskytter havmiljøet samt hvordan du belaster havet mindst. Dette er en duelighed, som vi har stort fokus på hos Dansk Speedbådsskole. Havet er vores vigtigste ressource, og som sejler – uanset niveau – er det vigtig at sætte sig ind i, hvordan man kan minimere de aftryk, man uundgåeligt vil efterlade sig, når man begiver sig ud på en sejltur. Havet er udgangspunktet i alt, hvad vi foretager os. Som sejler bliver man derfor nødt til at være en del af havet snarere end en tilføjelse. Den tankegang er en essentiel del af godt moderne sømandsskab.

Et duelighedstegn – som du kan erhverve, hvis du tager vores duelighedsprøve og duelighedskursus – lærer dig med andre ord om alt det grundlæggende omkring nødvendige forholdsregler, sikkerhed, nødsituationer, navigation samt havmiljø og selve bådens mekanik og teknik. Det er altså duelighed, der sikrer dig et indgående kendskab til basisviden omkring sejlads. Med et duelighedstegn fra Dansk Speedbådsskole får du de bedste forudsætninger for sejlads og sikkerhed.

Hos Dansk Speedbådsskole får du Danmarks hurtigste duelighedsbevis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tage dit duelighedstegn i København, Aarhus eller i Middelfart. Hvis du består begge delprøver til dit duelighedstegn, behøver du ikke også at have et speedbådskort.

Vi er desuden det eneste sted i verden, hvor du ikke behøver at købe søkort, passer, trekant med videre for at tage dit duelighedstegn. Du kan gøre det hele online. Du er i gang med dit duelighedstegn – og dit søkort – ganske få minutter efter, du har tilmeldt dig.

Ring til os i dag på telefon 70605300 og hør mere om duelighed og duelighedsprøve. Du kan også tjekke vores kursuskalender ud her og selv finde det kursus, der passer til dine behov og ind i din kalender.

Ledige kurser