Vi har afholdt kurser i speedbådskørekort i Ålborg en del gange, og gør det hellere end gerne igen. Ring på 70605300 eller mail på og hør, hvornår vi næste gang afholder speedbådskørekort i Nørresundby eller Ålborg. Ålborg er et fantastisk dejligt område at tage sit speedbådskørekort i.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det enste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Du har to muligheder for at tage dit speedbådskørekort

1: Du vælger Speedbådskørekort - Prøve i egen båd.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet, så du kan starte med det samme. Det kræver, at du har adgang til en båd som du kan aflægge prøve i.

2: Du vælger Speedbådskørekort - Komplet kursus.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet og på den selvvalgte kursusdato, skal du ud og øve med instruktør. Instruktøren står selvfølgelig klar med en båd som du aflægger prøve i.

Mere om de to muligheder

For begge kurser til speedbådskørekort gælder det, at du selv vælger din undervisningstid.

Du har med dit login mulighed for, 24 timer i døgnet, at benytte vores program, som giver adgang til film, animationer, test, simulator, lanternebane og meget mere.

Programmet indeholder alt det, du har brug for at vide til prøven.

Det du selv skal sørge for, hvis du vælger mulighed 1 Speedbådskørekort - Prøve i egen båd er adgang til en båd. Som en del af undervisningen til dette kursus, har vi lavet animationer af de forskellige manøvre du skal øve dig på i båden.

Efter gennemgangen af undervisningsprogrammet skal du kontakte censor for at aftale en prøvedato.

De censorer, som er relevante i forhold til dig har vi listet op i slutningen af programmet.

Vi har selvfølgelig talt med alle censorerne, som er klar til at tage imod dig.

Vælger du mulighed 2 Speedbådskørekort- Komplet kursus skal du ikke tænke på båd eller censor. Den klarer vi og vi sørger også for, at du får kompetent undervisning af vores instruktører inden prøven. 

Book din plads med det samme og følg undervisningen. Du kan evt ringe på 70605300 eller mail på  for at høre mere om mulighederne.

Der gælder det samme her som i hele landet. Hvis man bor i Ålborg, og har tilmeldt sig speedbådskørekort, har man fuld adgang til alt materialet, både film, sejlsimulator og alt det andet, som vi har specialudviklet til dit speedbådskørekort. Vi kører også stadig med garantien, der hedder: Bestå eller pengene tilbage.

Husk: Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus.

Speedbådskørekort i Ålborg

Vi har en enkelt gang afholdt et kursus i speedbådskørekort i Frederikshavn, oppe ved en restaurant der hed Pennas, det var vældig hyggeligt. Kursister var velforberedte og dagen endte med at alle bestod prøven. Vi glæder os til at høre fra dig.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser