Vi vil meget gerne undervise i speedbådskørekort på Bornholm. Vi kan tilbyde at komme når der er 10-12 kursister. Det gør dog ikke os til noget specielt, når vi snakker speedbådskørekort på Bornholm.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Det der gør os specielle i forhold til speedbådskørt taget på Bornholm er at så snart vi finder en dato sammen, har du adgang til vores materiale. Materialet er et komplet pensum udformet som små seværdige film. Du kan også vælge at tage kurset online og efterfølgende kontakte en censor og aftale prøve.

Når du har set vores film er du halvt igennem dit speedbådskørekort på Bornholm. Nu mangler du kun et antal ture i vores sejlsimulator, som fungerer på din computer, hvor du kan prøve alle de ting du har lært i praksis. Det gør at vores kursister er så godt forberedte, og sikre på at gå på vandet direkte gennem deres speedbådskørekort på Bornholm at vi lover følgende: Bestå eller pengene tilbage. 

Hvad gør vi for, at du kan få dit speedbådskørekort på Bornholm?

Meget! Vi kan bl.a. også tilbyde at give et tilskud til færgen hvis du ikke kan vente på at der kommer et kursus i speedbådskørekort på Bornholm. Ring 70605300 eller mail på  hvis du vil høre hvad vi har af muligheder for at du kan tage dit speedbådskørekort på Bornholm. Man kan altid vælge at betale på dagen med kontanter eller via mobilepay. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser