Kunne vi bare skrive et kæmpe skilt nede på havnen hvor der står: Speedbådskørekort Esbjerg, så havde vi gjort det! Vi vil virkelig meget gerne afholde kursus i speedbådskørekort her i Esbjerg, men det er desværre ikke mere end et par gange om året, vi kan samle nok til det. Men ring 70605300 eller mail på , så finder vi plads til dig.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Middelfart. Du kan også samle en 10-12 stykker, så kommer vi og afholder dit eget private kursus i speedbådskørekort i Esbjerg. Et speedbådskørekort er for alle, men især for os fra Esbjerg;-)!

Husk at du kan starte oplæringen til dit speedbådskørekort hjemme i Esbjerg, ved at tilmelde dig. Så får du straks adgang til alt materialet, der omfatter, blandt meget andet, en masse små film med tilhørende spørgsmål og en sejlsimulator, alt sammen lige her på din computer. Fik vi nævnt at vi yder vores helt specielle garanti? Den hedder bestå eller få pengene tilbage! Man kan naturligvis også vælge at betale kontant på selve dagen eller via mobilepay på selve dagen. 

Hvorfor skulle man tage sit speedbådskørekort i Esbjerg?

Som modspørgsmål til hvorfor man skulle tage sit speedbådskørekort i Esbjerg, kunne man stille spørgsmålet: ”ville du tage dit kørekort i Ringkøbing, for derefter tage direkte til København og køre rundt med hele familien i myldretiden? Det er simpelthen et spørgsmål om sikkerhed. Vi tænker, at man med et speedbådskørekort i Esbjerg, bliver stillet over for nogle andre udfordringer end man gør i Limfjorden. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser