Nu kan du tage dit speedbådskørekort på Falster. Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve. Du kan også ring på 70605300 eller mail på , hvis I er nogle stykker (som regel 10-12) der vil have et speedbådskørekort på Falster. Det er i hvert fald synd og skam hvis man bor på Falster og ikke har et speedbådskørekort, med de farvander der omkredser øen.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Du får adgang til alt vores materiale i det øjeblik du beslutter dig for at tage et speedbådskørekort på Falster, eller for den sags skyld i Køge eller København.

Materialet er helt i særklasse. Det tager dig igennem hele pensummet vha film i stedet for tekst og indimellem kommer der alle de relevant spørgsmål, som du kan svare på ud fra filmen. Derudover kan du, mens du stadig tager dit speedbådskørekort hjemme på Falster, komme i vores sejlsimulator, lige her på din computer. Pointen er at langt det meste af dit speedbådskørekort under alle omstændigheder kommer til at foregå på Falster. 

Hvor meget af mit speedbådskørekort sker på Falster?

Ja helst foregår hele dit speedbådskørekort på Falster, hvis vi kan samle et hold. Men ellers er det et spørgsmål om at du forlader Falster en enkelt dag for at tage dit speebådskørekort. Du kommer ikke til at køre forgæves væk fra Falster for at tage dit speedbådskørekort. Vi har nemlig indført en garanti i topklasse: Bestå eller pengene tilbage. Du kan i øvrigt altid vælge at betale kontant på havnen eller via mobilepay. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser