Fredericia er ved at etablere sig som en virkelig sejlermetropol i provinsen. Så hvis du vil have et speedbådskørekort og du bor i Fredericia, så behøver du ikke lede længere. Vi tilbyder at lave kurser i speedbådskørekort i Fredericia og Middelfart. Ring 70605300 eller mail  for at høre om vi har et kursus i speedbådskørekort parat til dig i Fredericia. Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Når du finder en dato, får du med det samme adgang til vores materiale. Det er her du finder hele forskellen i at tage dit speedbådskørekort her hos os i Fredericia, i forhold til andre steder.

Fra nu af kan vores kursister nemlig tage langt større del af teorien til speedbådskørekort hjemme på sofaen i Fredericia, og rent faktisk forstå og huske den. Vi har nemlig lavet film af alt det du ellers skulle læse lange dokumenter for at lære. Og oveni købet får du ligeledes vores helt unikke sejlsimulator med i dit speedbådskørekort, selvom du bliver hjemme på matriklen i Fredericia. 

Hvorfor tage et speedbådskørekort i Fredericia?

Først og fremmest: Når man bor i Fredericia, skal man da som minimum have et speedbådskørekort. De omgivelser finder man ikke mange steder i Danmark. Vi har en særlig garanti i år,( som første gang så dagens lys, netop i forbindelse med et fantastisk sjovt hold til speedbådskørekort i Fredericia): Hvis du ikke består giver vi dig pengene tilbage. I den forbindelse skal vi dog huske at sige at du også kan betale dit kursus i speedbådskørekort kontant eller via mobilepay på havnen i Fredericia. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser