Fyn og speedbådskørekort hænger uløseligt sammen. Der findes næppe smukkere steder at sejle end rundt om Fyn, hvor man får hele paletten med fantastiske ankerpladser, fiskepladser, ø-hav, store bølger, masser af strøm, læ-kyster, kæmpe bygningsværker og aldrig mere end en havn væk fra en brunsviger, der er lavet som den skal.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Tag dit speedbådskørekort i Middelfart eller Svendborg. Vi afholder kurser flere gange om ugen, så ring 70605300 eller mail på . Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus.

Så snart du har besluttet dig for at tage et kursus i speedbådskørekort på Fyn, har du adgang til et dansk udviklet verdensførende materiale. Det er kun her, du kan forberede dig ved at se film i stedet for at læse lange dokumenter. Det er kun her, du via din computer kan prøve en sejlsimulator, så du får styr på alle de bøjer og andre skibe i praksis, bare for at nævne to blandt mange eksempler. 

Hvorfor tage sit speedbådskørekort på Fyn?

Vi kører generelt med små hold, eller retter speedbådskørekort på Fyn medfører max 12 kurister per hold. Vi sørger for, at du ved præcis, hvad der bliver krævet af dig inden du skal til prøve. Vi giver dig følgende garanti, som er helt simpel: Bestå eller pengene tilbage. Du kan også vælge at betale kontant på dagen eller evt. med mobilepay. Foreløbig har vi erfaring med at afholde speedbådskørekort i Nyborg, Kerteminde, Bogense, Strib, Middelfart, Assens, Fåborg og Svendborg. Men vi er klar til at prøve andre steder. Et speedbådskørekort i Rudkøbing fx? 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser