Vi har afholdt et hav af kurser i speedbådskørekort i Helsingør og Ålsgårde. Nu kan du vælge at tage kurset online og efterfølgende kontakte censor for at aftale prøve. Hvis du istedet ønsker at tage et speedbådskursus med instruktør, så find dit hold i Helsingør under ledige kurser. Ring 70605300 eller mail på  hvis du har spørgsmål til speedbådskørekort i Helsingør.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Når du/I har valgt en dato, har I adgang til vores materiale, som udmærker sig ved, at man skal se små film i stedet for at læse lange tekststykker.

Når du føler dig parat, logger du ind i vores sejlsimulator og afprøver dine kundskaber i praksis. Sammen med en af vores erfarne og kompetente instruktører øver du dig i den prakktiske sejllads.

Speedbådskørekort med den bedste garanti i Helsingør

Vores materiale, har vist sig at virke så godt på vores kursister at vi yder en altomfavnende beståelsesgaranti, den hedder således: Bestå eller pengene tilbage. Så hvis du ikke består dit speedbådskørekort i Helsingør, så giver vi dig pengene tilbage. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser