Ja, Herning er næppe det mest oplagte sted at tage sit speedbådskørekort, men vi vover alligevel pelsen og skriver næsten. For selv om der kan synes langt til vandet, kan folk fra Herning indenfor en time bruge deres speedbådskørekort i vidt forskellige farvande. Det gør det sejladsmæssigt til et spændende sted.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Ring på 70605300 eller mail: , hvis du synes at dit speedbådskørekort bør kunne tages tættere på Herning end Århus. Så kan det nemlig sagtens være at vi er ved at stable et kursus i speedbådskørekort tæt på Herning sammen, fx i Limfjorden.

HUSK: Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus.

Når du har fundet din dato, får du straks adgang til vores materiale. Det er her hvor det bliver relevant at skrive: ”speedbådskørekort Herning”. Du har nemlig allerede her adgang til at se hele materialet vha. film i stedet for lange tekstdokumenter, og du har adgang til at prøve din kundskaber af i praksis, via vores sejlsimulator. Det er bare en lille del af, hvordan du kan forberede dig til dit speedbådskørekort hjemme i Herning. 

Hvorfor tage et speedbådskørekort når man bor i Herning?

Først og fremmest skal man tage et speedbådskørekort i Herning, da det er en af byer i Danmark hvor der er det mest variable udbud af farvande. Derfor hænger Herning og speedbådskørekort uløseligt sammen. Endvidere er hovedparten af dit speedbådskørekort lagt i Herning via nettet. God sejltur, indtil vi ses på det rigtige hav. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser