Der er mere end masser at sejle efter, og alle øerne venter på dit besøg. Vi har af og til hold her, men fleksibelt er det dog at tage til det sydlige Aarhus, nærmere betegnet Marselisborg, hvis du vil have flere kurser om ugen at vælge imellem. Hvis I er mange, der gerne vil have et speedbådskørekort i Horsens, så ring 70605300 eller mail på , så finder vi garanteret ud af noget der passer jer.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Nu vi snakker om garantier, har vi i år besluttet at give dig denne garanti: Hvis du ikke består dit speedbådskørekort, giver vi dig pengene tilbage! Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus.

Uanset hvad du vælger giver vi dig adgang til hele materialet, når du har fundet frem til en dato. Det betyder at du har adgang til at se hele pensummet via videofilm og efterfølgende svare på spørgsmål i relation til filmene. Når du føler dig klar, har du også adgang til vores unikke sejlsimulator, der tager dig med ud på havet og får afprøvet alt hvad du har lært. Selvfølgelig får du også mulighed for at øve dig helt specifikt i, det du skal stå på mål for overfor censor. 

Hvorfor tage dit speedbådskørekort i Horsens?

Fordi dem der kommer fra Horsens og gerne vil tage sit speedbådskørekort i Horsens, får en meget erfaren sejler med ud at sejle i deres lokalområde, i form af vores instruktør. Det giver tit nogle spændende og lærerige oplevelser og tilføjer en masse sikkerhedsmæssig værdi, til dit speedbådskørekort i Horsens. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser