Brug din tid fornuftigt! Istedet for at sidde i et lokale en sen aften i Hørsholm for at tage speedbådskørekort, har vi som de første i verden udviklet et materiale, hvor du undgår de lange timer i teorilokalet. Nu kan du nemlig tage stort set al teorien når det passer dig på din computer. Vi har simpelthen lagt hele teoridelen ind som små film med tilhørende spørgsmål. Du kan ydermere sidde hjemme i Hørsholm og krydre dit speedbådskørekort med en tur i vores sejlsimulator.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Ring 70605300 eller mail på , hvis du gerne vil have et eksklusivt kursus i speedbådskørekort i Hørsholm. Hvis vi kun skal komme til dit selskab, skal du samle en 10-12 venner og familie der er interesseret i at få et speedbådskørekort i Hørsholm. Vi giver dig fuld adgang til hele materialet, så snart du har valgt en dato for dit speedbådskørekort i Hørsholm.

Hvis du bare er interesseret i at tage kortet hurtigst muligt og ikke har tid til at vente på et speedbådskørekort hold i Hørsholm, så sats på København. Her holder vi op til 5 kurser ugentligt. 

Hvorfor det er godt at tage sit speedbådskørekort i Hørsholm!

Det er godt at tage sit speedbådskørekort i Hørsholm, hvis det er her du også skal sejle efterfølgende. For et speedbådskørekort i Hørsholm, er også garanti for at du bliver fortrolig med lokalområdet med det samme. Det betyder, at den sikkerhed du efterfølgende kan tilbyde dine medpassagerer, er på et højere niveau, end den ville have været hvis du ikke havde taget dit speedbådskørekort i Hørsholm. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser