Der er masser af muligheder for at tage sit speedbådskørekort i Jylland. Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus. Vi kan dog holde kurser i speedbådskørekort overalt i Jylland, hvis vi får samlet en 10-12 stykker. Ring 70605300 eller mail , hvis I er nogle stykker som gerne vil have et speedbådskørekort et andet sted i Jylland end der hvor vi er fast.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Find en dato og få straks adgang til det materiale der kommer til at bære dig på hænder og fødder gennem dit speedbådskørekort et sted i Jylland.

Materialet er, som noget helt nyt, lavet helt uden lange tekstdokumenter, men blot med små filmbidder i mundrette stykker, der gør dig i stand til at huske det du lærer. Når du er igennem filmene, kan du tage så mange ture i vores sejlsimulator, som du har lyst til. Så har du afprøvet det meste af din viden i praksis også. På denne måde kan man godt sige at man kan tage et speedbådskørekort overalt i Jylland. Man skal dog i mange tilfælde være klar til at køre til enten middelfart eller Århus. Vi giver gerne et tilskud til benzinen, hvis du har lang vej fra din bopæl i Jylland til dit speedbådskørekort. 

Et speedbådskørekort i Jylland med beståelsesgaranti.

Uanset hvilken konstellation du vælger, tilbyder vi til alle speedbådskørekort i Jylland vores unikke garanti: Bestå eller pengene tilbage. Du kan altid vælge at betale direkte (kontant eller mobilepay) på den havn i Jylland du har besluttet dig for at tage dit speedbådskørekort. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser