I Køge har vi virkelig lavet mange speedbådskørekort. Det er vi klar til at gøre igen! Vi har fået en spritny RIB, som er klar til at tage til Køge for at afholde kurser i speedbådskørekort.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Inden vi kommer kan du med fordel starte dit speedbådskørekort i Køge ved at booke en dato. Hermed har du nemlig, med det samme, adgang til vores unikke materiale, som tager dig igennem hele pensummet ved hjælp af små film i stedet for lange tekstdokumenter. Bagefter kan du tage en tur i vores sejlsimulator, for at pudse formen af i praksis. Hermed er en god bid af dit speedbådskørekort ordnet i Køge.

Vores materiale er vi nu så sikre på, at vi tør sige: Bestå eller pengene tilbage! Vi tilbyder dog også at du kan betale for dit speedbådskørekort kontant eller via mobilepay på havnen i Køge, eller et hvilket som helst andet sted du måtte ønske at tage kortet. 

Hvorfor tage et speedbådskørekort i Køge?

Ja først og fremmest er det meget bedre end sit rygte at bruge sit speedbådskørekort fra Køge. Der er meget kort til uspoleret og unik natur, og der er næsten ligeså kort til storbyen med liv og kanalsejlads. Vi synes det er synd at bo i Køge uden et speedbådskørekort;-) Ring 70605300 eller mail , hvis der ikke er et kursus i kalenderen der passer dig. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser