At bo i Kolding og ikke have et speedbådskørekort, er som at have startet grillen og opdage at man ikke har nogen pølser. Kolding Fjord og Lillebælt er flotte at se på, men man skal da også ud og nyde dem.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Dit speedbådskørekort har tilmed aldrig været tættere på end netop nu. Om 2 minutter kan du allerede være godt i gang med at tage teorien, her inde bag ”tilmeld-knappen”. Teorien er blevet gjort lækker og spiselig, som Kolding Fjord, ved at vi har sløjfet alle de lange tekststykker og filmet i stedet for. Når du trænger til at prøve det selv, giver vi dig adgang til en sejlsimulator, her på din computer. Dermed er du helt skarpladt, når du dukker op på selve dagen for at tage dit speedbådskørekort.

Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Middelfart.

Der gælder selvfølgelig, for folk der tager deres speedbådskørekort i Kolding, følgende: Bestå eller pengene tilbage. Selve dagen, som du selv har valgt skal vi lige lokke dig til Middelfart. Du kan også bare samle familie og venner og tage en hyggelig dag med speedbådskørekort på havnen i Kolding, I skal bare være en 10-12 personer, så kommer vi. Hvis du har spørgsmål så ring gerne på 70605300 eller mail på . Vi kan også afregne på selve dagen, kontant eller mobilepay efter eget valg. 

Hvorfor tage dit speedbådskørekort i Kolding?

Grundet lokale sejladsbestemmelser er det ikke tilladt at sejle med planende fart i Kolding fjord. Derfor sejler vi som regel et godt stykke ud. I praksis er det derfor nemmere at sit speedbådskort i Middelfart eller Skærbæk. Det giver derfor også lidt bedre mening for folk i Kolding der gerne vil tage et speedbådskørekort at tage et af disse steder hen. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser