Vi har nu fået mulighed for at tilbyde speedbådskørekort på Lolland, da vi har fået en helt ny RIB på trailer. Vi har før afholdt kurser i speedbådskørekort i Nakskov. Det var en dejlig oplevelse at sejle i dette farvand, så der er al mulig grund til at have et speedbådskørekort når man bor på Lolland.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Der er størst chance for at vi kan afholde et kursus i speedbådskørekort på Lolland, hvis du kan samle en 10-12 venner og familie. Alternativet til et speedbådskørekort på Lolland er dog ofte at man skal fragte sig en enkelt dag til Køge eller København. I så fald giver vi gerne et tilskud til benzinen.

Ring 70605300 eller mail på , hvis du ikke synes der er et kursus i vores kursuskalender der har nok med speedbådskørekort og Lolland at gøre. Så snart du har besluttet dig for, hvornår du vil tage kortet, får du adgang til vores materiale. Materialet gør at du kan tage det meste af dit speedbådskørekort hjemme på Lolland. 

Hvordan kan man tage det meste af sit speedbådskørekort på Lolland?

Grunden til at vi skriver at det meste af undervisningen til speedbådskørekort, foregår på Lolland er at vi har gjort pensummet ekstra nemt slev at ”læse” op på. Vi har simpelthen filmet hele pensummet, så du kan lære det hele blot ved at se en række små film. Bagefter kan du, på din computer, afprøve alt hvad du har lært ved at tage en tur i vores sejlsimulator. Derfor kan vi sige at uanset hvor du vælger at gå op til prøven, har du taget det meste af dit speedbådskørekort på Lolland. Vi yder en garanti, som du kun finder hos os: Bestå eller pengene tilbage. Du kan også vælge at betale på havnen på selve dagen eller via mobilepay på selve dagen. Vi glæder os til at give dig dit speedbådskørekort på Lolland. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser