Middelfart er et af de steder, hvor vi afholder flest prøver i Speedbådskørekort. Ring 70605300 eller mail for at høre om vi har et kursus i speedbådskørekort parat til dig i Middelfart. Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

 Dit speedbådskørekort i Middelfart kan erhverves på 2 måder.

  1. Du kan lade os sørge for det hele og dukke op en dag på havnen, efter du selvfølgelig har nydt dig igennem vores materiale på nettet. (her tager vi dig også i hånden og fører dig igennem en række små film med tilhørende spørgsmål og du får samtidig adgang til sejlsimulatoren her på din egen computer) 
  2. Eller du kan tage dit speedbådskørekort i egen båd. Den form for speedbådskørekort kalder vi, også her i Middelfart, for online kursus. 

Du tager dit speedbådskørekort i Middelfart, fordi det er så oplagt et sted at bruge det. Med et speedbådskort i Middelfart er man hurtigt på Fænø Kalv og har en stund alene, eller man er på shoppingtur i Kolding, eller man får sin is på en campingplads eller eller eller ;-), så man behøver altså ikke være lyriker, for at få speedbådskørekort og Middelfart til at rime! 

Vi har typisk hold indenfor en uge, og vi kører med små hold, så du er sikker på, at når vi siger: ”Bestå eller pengene tilbage”, så mener vi det rent faktisk. 

Dit speedbådskørekort i Middelfart kan starte om 2 minutter, ved at du lige her på din computer, har adgang til at sejle i vores sejlsimulator, og alle de små film der gør at vi ikke alene har be-ståelsesgaranti men også for-ståelsesgaranti. 

Dit speedbådskørekort i Middelfart inder sted i Middelfart golfklub, eller hvis du er online kursist, hvor end du aftaler med censor.

Speedbådskørekort Middelfart

Du kan enten vælge at tage speedbådskørekort online (hvor du skal sejle i egen båd) og efterfølgende kontakte censor for prøve ELLER melde dig på et komplet kursus.  Ring på 70605300 eller mail:  ,  for at høre mere om mulighederne. 

Hos Dansk Speedbådsskole tilbyder vi kurser til speedbådskørekort i Trekantsområdet, Der er flest muligheder for at tage det indenfor en uge hvis du gør det i Middelfart. Det tager til gengæld kun 1 dag og inden har du fået lov til at forberede dig på vores verdensklasse materiale lige her på din computer.  

Mange fra Trekantsområdet vælger dog at tage deres speedbådskørekort online. Så betaler de kun 399,- per næse og så går de nogle stykker sammen og øver sig i deres egen båd. De ringer til en censor og får ham/hende til at komme ned til deres egen havn, og så tager de simpelthen deres speedbådskørekort, lige hvor de lyster i Trekantsområdet. 

Alternativt er at folk fra Trekantsområdet går sammen ca 10 stykker for at tage deres speedbådskørekort, og så får de en af vores instruktører ud med instruktørens egen båd. Derved kommer man til at afholde speedbådsprøven lokalt men med en professionel instruktør til rådighed. 

Uanset hvordan man vælger at tage sig speedbådskørekort, hvis man kommer fra Trekantsområdet, så giver vi dig garantien over dem alle: ”bestå eller pengene tilbage!”. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser