Vi skal lige en tur ud at sejle stærkt og det gør det lidt svært at tage den sidste del af dit speedbådskørekort i Næstved. Grunden til at vi alligevel vover pelsen og siger det er tæt på at du kan tage dit speedbådskørekort i Næstved er, at langt det meste af undervisningen, kan foregå når du har lyst på din egen computer.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi har droppet alt det med lange tekster, der skal læres udenad, og i stedet for filmet hele pensummet, så du lærer det meget hurtigere, og det sidder bedre fast.

Ring 70605300 eller mail  og hør hvornår næste kursus forgår i nærheden af Næstved. Vi giver dig en helt speciel beståelsesgaranti som hedder: Bestå eller få pengene tilbage! Dvs hvis du kommer fra Næstved og har taget dit speedbådskørekort i Køge eller København og ikke er bestået, så står pengene på din konto inden du kommer hjem igen!

Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis København. 

Speedbådskørekort nær Næstved

Hvis du bor i Næstved og har mere end 60 km til nærmeste kursus i speedbådskørekort, vil vi gerne bidrage med et tilskud til benzinen. Vi synes ikke der skal være forskel økonomisk om man bor i Næstved og vil tage sit speedbådskørekort eller om man bor i København. Du kan altid vælge at betale dit speedbådskørekort kontant på dagen eller via mobilepay. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser