Tag dit speedbådskørekort herhjemme i Nordjylland. Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus. Ellers ring på 70605300 eller mail på , så kan vi tage en snak om hvilke muligheder der er for at tage et speedbådskørekort.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Hvis I kommer fra Holstebro eller Viborg, har vi nogen gange været heldige at kunne samle et hold til speedbådskørekort i Skive eller Struer. Hvis man kommer fra Randers eller Hobro tager man ofte sit speedbådskørekort i Aarhus.

Uanset hvor du kommer fra, så får du ved tilmelding, fuld adgang til alt materialet, hvilket vil sige film, sejlsimulator, bådgenkending og alle eksamensspørgsmålene, så der ikke er noget der kommer bag på dig oppe i Nordjylland til selve prøven i speedbådskørekort. Vi giver dig desuden vores helt unikke garanti, nemlig at vi fører pengene tilbage på din konto, hvis du ikke består. I øvrigt kan du altid vælge at betale kontant eller mobilepay på selve dagen.. 

Hvorfor er det godt at tage sit speedbådskørekort i Nordjylland?

Vi anbefaler altid at man kender sit lokalområde så godt som muligt. Derfor er der en god ide, hvis man kommer fra Nordjylland at tage sit speedbådskørekort her. Det er den eneste gang du har instruktør til rådighed, der kan give dig gode råd til hvordan du udnytter dit speedbådskørekort bedst i Nordjylland. Så vi slår i høj grad på tromme for at du kan samle en flok, der er interesserede i at tage et speedbådskørekort i Nordjylland 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser