Folk tror ikke at Odense er lig med speedbådskørekort. Men der tager de helt fejl. Odense ligger, så der max er en halv times transport, til næsten hvilken som helst type hav, der bare ligger og venter på at du får brugt dit speedbådskørekort. Derfor er et kursus med speedbådskørekort i Odense utrolig relevant.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi plejer at afholde vores kurser for enden af motorvejen i Middelfart eller Svendborg, men hvis I kan samle en 10-12 venner og familie, kommer vi gladelig og afholder speedbådskørekort i Kerteminde eller andet efter behov. Speedbådskørekort i Svendborg er vores nyeste lokation og vi har sat vores erfarne instruktører på stedet for at starte det op.

Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus.

Ring endelig på 70605300 (vi snakker fynsk ;-)) eller mail på , så finder vi u a det. Det er vigtigt at tilføje, at ligeså snart du finder et kursus du gerne vil på, så får du adgang til hele vores pakke af materiale, som fx er at alt hvad du skal vide er der lavet små videoer af, alt hvad du skal kunne bagefter, kan du afprøve i små spil, og du har adgang til at øve dig på de fleste af selve eksamensspørgsmålene inden. Derfor kan vi gøre noget helt specielt for dig. Vi kan garantere at du består, ellers får du pengene tilbage. Nu kan du også betale med kontanter på dagen eller mobilepay. 

Hvorfor tage sit speedbådskørekort i Odense?

VI burde rette det til: hvorfor tage sit speedbådskort på Fyn? Simpelthen fordi man ikke må sejle hurtigere end 6 knob i kanalen, hvilket gør det umuligt at tage sit speedbådskørekort i selve Odense. Men heldigvis er der den løsning, hvis du bor i Odense og gerne vil have dit speedbådskørekort. Du kan altid vælge at tage onlineundervisningen og derefter køre hen, hvor dig og censor aftaler en prøve.

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser