Næppe andre steder i Danmark er det mere oplagt at tage et speedbådskørekort end i Østjylland. Fjordene, og ikke mindst de øer, der ligger lige udenfor, skriger på at folk, der er heldige at bo her i Østjylland SKAL have et speedbådskørekort.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi afholder ugentligt op til 5 kurser speedbådskørekort i Middelfart og Aarhus, men holder af og til kurser i speedbådskørekort, både i Silkeborg, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding og Haderslev. Ring 70605300 eller mail: , hvis du står og mangler et speedbådskørekort her og nu.

Så snart du har valgt en dato, har du adgang til vores materiale, og dermed er du kommet det meste af vejen til dit speedbådskørekort. Materialet er en komplet gennemgang, af alt hvad du skal vide, udformet i små film med tilhørende spørgsmål. Derudover har vi udviklet en sejlsimulator, så du får prøvet dine talenter af i virkeligheden. Det er en uvurderlig støtte for dig, hvis du skal have det ind på rygraden, det du lærer til dit speedbådskørekort. Materialet er nu så gennemprøvet og testet at vi vover at give dig følgende garanti: Hvis du ikke består, får du pengene tilbage. Vi modtager også betaling på havnen i form af kontanter eller mobilepay. 

Hvorfor tage sit speedbådskørekort i Østjylland?

Folk fra Østjylland, der vælger at tage deres speedbådskort lokalt, gør det ud fra en betragtning om at slå to fluer med et smæk. 1. Man skal ikke rejse væk fra Østjylland for at tage sit speedbådskørekort og 2. Man får en tur med en meget erfaren instruktør med al den værdi det måtte tilføre et speedbådskørekort i Østjylland. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser