Randers og speedbådskørekort passer godt sammen. En af Danmarks smukkeste fjorde at tage på tur i, så her skal man da næsten have mulighed for at sejle, og den mulighed får du her.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Hvis du bare er interesseret i at tage det hurtigst muligt, og vi ikke aktuelt har et kursus der hedder: ”speedbådskørekort Randers” på tapetet, så kom glad til Smilets By, her afholder vi flere kurser ugentligt. Ring 70605300 eller mail på , hvis du har nogle specielle ønsker.

Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus.

Så snart du har fundet ud af hvor du vil på kursus, får du adgang til at lære hele pensummet ved at se små film og svare på nogle spørgsmål i relation til filmene. Inden selve kurset har du endda adgang til at prøve vores sejlsimulator via din computer, og ydermere får du lov at se det meste af det du bliver afkrævet til eksamen. Det er derfor med sindsro at vi kan sige omkring dit speedbådskørekort: Består du ikke, så giver vi dig pengene retur! Vi modtager også betaling på dagen i form af kontanter eller mobilepay. 

Hvorfor tage sit speedbådskørekort i Randers?

Vi har endnu ikke afholdt et kursus i speedbådskørekort i Randers, men du kan komme op på en ganske særlig mindeplade, hvis du kan samle 10-12 venner og familie, som gerne vil tage kortet. Så kommer vi trillende med båd og det hele, og giver den hele armen, den dag I vælger. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser