Hvis du kan samle 10-12 venner og familie, kan du tage dit speedbådskørekort i Roskilde. Der er ganske vist en del steder, hvor der grundet fredninger er max 8 knob. Det har dog ikke forhindret os i, at lave speedbådskørekort i Roskilde.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Hvis du bare skal have kortet så hurtigt som muligt, og ikke kan vente på at vi afholder speedbådskørekort i Roskilde, skal du lige tage en tur til Kastrup, hvor vi kører kurser mange gange om ugen. Ring evt. 70605300 eller mail os på , så kan vi hurtigt få afklaret, om der aktuelt er et kursus i speedbådskørekort i Roskilde. Du kan også vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve.

Når du har fundet en den dato du helst vil, får du med det samme adgang til vores materiale. Dette gør at dit speedbådskort starter hjemme i Roskilde, med at du ser en række små film, svarer på nogle dertil hørende spørgsmål, og, sidst men ikke mindst, tager en tur i vores sejlsimulator. 

Hvorfor skal man tage sit speedbådskørekort i Roskilde?

Fordi, hvis man tager sit speedbådskørekort i Roskilde, forudsat at det også er her man skal sejle, så får man med i kurset et unikt lokalkendskab, til det farvand du skal besejle efterfølgende. Så må man jo også sige, at det er en del hyggeligere at tage sit speedbådskørekort i så intime omgivelser, som Roskilde Fjord. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser