Det er svært at nævne en kystby på Sjælland, hvor vi ikke har afholdt speedbådskørekort. Bare man et sted kan samles en 10-12 stykker, så kommer vi og afholder kursus i speedbådskørekort ethvert sted på Sjælland. Kontakt os gerne på 70605300 eller mail på , og hør om der kunne være et kursus i speedbådskørekort i nærheden af det sted du bor på Sjælland. Du kan også vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Hvis du ikke kan vente, kan vi love dig plads typisk inden for en uge på et hold med speedbådskørekort næsten på Sjælland.. det er på Amager.

Når du har fundet den dato du helst vil får du adgang til vores materiale, som er den eneste af sin slags i Verden. Vi har faktisk filmet hele pensummet, i form af små lette forståelige videoer, og vi kan tilmed toppe dit speedbådskørekort på Sjælland med at tilbyde dig, så mange ture du vil i vores sejlsimulator, altså alt sammen inden den dag du kommer til Amager. Sejlsimulatoren til brug for speedbådskørekort ligger altså ikke på Sjælland, men lige her på din computer. 

Med bopæl på Sjælland, kan man det hele med et speedbådskørekort

At have et speedbådskørekort når man bor på Sjælland er næsten et must. Man kan med sit speedbådskørekort (og selvfølgelig en båd) let komme til andre lande fra Sjælland. Lige nu har vi gjort det endnu mere sikkert med det speedbådskørekort for os der bor på Sjælland. Vi har besluttet at give denne garanti: Bestå eller pengene tilbage. Du kan dog også altid vælge at betale på havnen på selve dagen, enten med kontanter eller via mobilepay. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser