Røveri ved højlys dag, hvis man ikke har et speedbådskørekort når man bor i Sønderborg. Her er der mulighed for at mærke Østersøens kræfter, Alssund milde farvande, en sviptur til et endeløst antal steder i Tyskland, Sydfynske ø-hav… Kort sagt Sønderborg og speebådskørekort hører sammen.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Vi har de fleste kurser i speedbådskørekort samlet i Middelfart snarere end Sønderborg. Men ring endelig på 70605300 eller mail på , hvis der ikke er nogen kurser i kursuskalenderen, der passer dig. Du kan også vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve.

Når datoen er fundet starter kurset i speedbådskørekort faktisk med det samme i Sønderborg. Du har nemlig allerede her adgang til at se det fulde materiale. Vi har valgt at lave små film af hele pensummet, og ikke lange tekstdokumenter. Når du føler dig klar, kan du tage så mange ture du vil i vores sejlsimulator, så du kan afprøve din viden i praksis på din egen computer. Derfor kan man godt sige at dit speedbådskørekort bliver taget i Sønderjylland, selvom du selvfølgelig lige i mange tilfælde skal en tur til Middelfart, for at få papir på det speedbådskørekort, du har taget i Sønderborg. 

Altid en chance for at tage sit speedbådskørekort i Sønderborg

Bare saml en 10-12 venner og familie, så er vi klar til at rykke ud med båd og det hele, så du kan tage dit speedbådskørekort i Sønderborg. Vi yder også vores helt egen beståelsesgaranti, som er på baggrund af positive tilkendegivelser omkring materialet til speedbådskørekort, blandt andet fra Sønderborg. Den hedder: Bestå eller pengene tilbage. Hvis du hellere vil det kan du altid vælge at betale kontant eller via mobilepay. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser